Undertøj

Nattøj til damer

Filter
Lingerie & undertøj
Lingerie & undertøj

1,420 varer

Kryb ned under dynen i sengen med det bedste nattøj fra Zalando. Sortimentet byder på tights, bukser, shorts, natkjoler, så du kan vælge lige præcis det du ønsker at have på når du døser hen i de sene nattetimer. Du kan købe trendy nattøj til damer i både satin og bomuld lige her på siden.

Bukser og kjoler til den bedste nattesøvn

Med en travl hverdag skal batterierne lades op hver dag og det skal naturligvis gøres på bekvem vis. Udvalget på Zalando er stort og mange kvinder elsker flotte nattøjssæt, for hvem siger at man ikke må se godt ud, selvom lyset skal slukkes? De fleste kvinder vælger endda at have flere forskellige former for sæt parat i skabet, for det kan jo sagtens være at du en dag har lyst til at sove i en natkjole og natten efter foretrækker du måske den gode gammeldags pyjamas.

Hyggeligt nattøj til de kolde aftentimer

Det er måske en skjult hemmelighed, men der er mange kvinder som ser meget frem til at hoppe i det bløde nattøj, når de kommer hjem fra arbejde eller skole. Især i vintertiderne findes der nærmest intet bedre end at trække en tyk nattrøje over hovedet og skifte jeans ud med de dertilhørende bomuldsbukser, ligeså snart man kommer ind ad døren. Det behøver naturligvis ikke lige nøjagtigt at være den kombination, da mange andre foretrækker sin skønhedssøvn i en lang natkjole.

Inspiration