Sko, tøj og accessories fra Napapijri

 • Størrelse
 • Mærke
 • Pris
 • Farve
 • Længde
 • Anledning
 • Kollektion
 • Materiale
  493 varer
  |Sorter efter:
  Side 1 af 6

  Få 10% rabat med nyhedsbrevet

  Tilmeld dig og få inspiration og specialtilbud

  Napapijri

  Man forbinder det ofte med skandinavisk designstil, hvilket også er meget nærliggende. Napapijri er nemlig forsynet med det norske flag, og selve navnet er finsk. Det er dog startet i Italien, men er nu en del af et amerikansk selskab med masser af andre brands under sig. Dermed får man i den grad fingrene i et globalt mærke med indflydelse og designtendenser fra mange retninger. Selve grundsignaturen er dog stadig italiensk i form af gedigent skrædderhåndværk. Derudover er mærkets profil og passion rettet mod en aktiv livsstil samt outdoor-aktiviteter, hvilket giver kollektionerne et sporty og casual look. Mærkets kærlighed til premium-materialer løfter tøjet op på et højere niveau, så det går fra udelukkende at være sportstøj forbundet med sved og tårer til også at være et kreativt sportsmærke med en lidt formel og eksklusiv udstråling.

  Napapijri tager dig med i det fri

  Det er mærket, som klæder dig på både ude og hjemme. Hvad enten du begiver dig rundt til hverdagens forpligtelser, nyder en vandretur i udlandet eller er aktiv på andre måder, så følger kollektionerne fra Napapijri dig hele vejen. Mærkets ikoniske anorakker og veste sammen med de fede sportstasker, cargobukser, hoodies, dunjakker og alle de andre lækkerier er lig med dette fashionable outdoor-mærkes hovedprodukter. Stilen er tilpas streetsmart og ungdommelig, så den kan bæres i hverdagen sammen med sneakers, vandre-boots, jeans, sweatshirts og lignende items. Samtidig er det funktionelle aspekt også en klar fordel, da tøjet dermed også gør sig fremragende, når kroppen er i bevægelse til dine yndlingsaktiviteter. Mærkets flittige brug af farver og prints sidder lige i skabet i forhold til en aktiv livsstil. Så byd velkommen til tøj og tilbehør med funktion og mode!

  Napapijri er et italiensk kvalitetsbrand, der begyndte med alpine rejsetasker af høj kvalitet i 1987. I dag designer brandet tøj samt tasker, fodtøj og tilbehør til mænd, kvinder og børn. Tøjet fortsætter en historie, da mange af produkterne er tidsløse design, som stammer flere år tilbage og løbende bliver opdateret med nyt materiale samt ny energi og farve.

  Miljøvenligt Napapijri-tøj i høj kvalitet

  Brandets navn er det finske ord for den arktiske cirkel, og logoet i sort og gråt repræsenterer Nord- og Sydpolen. Det norske flag repræsenterer det nordiske lands fantastiske landskab og de ekstreme forhold, som det italienske brand elsker. Det miljøvenlige udvalg består af to kollektioner, geografisk og autentisk. Det er to meget forskellige områder, der komplimenterer hinanden. Geografi fokuserer på dagligdagstøj, som kan bruges til fritidsaktiviteter og casual formål. Mens den autentiske fokuserer på mærkets rødder og det tekniske udvalg, der danner grundlaget for den perfekte performance. Dette udvalg kan bæres i alle situationer under alle slags vejrforhold.

  Millenials er vilde med det open-minded udvalg

  I det nye århundrede er der fokus på tøj, der kan bæres af både mænd og kvinder. Det kan godt være, at Napapijri har delt meget af deres udvalg op i han og hun, men i sidste ende er tøjet kendetegnet ved, at designet henvender sig til både drenge og piger. Derudover er sport blevet til mode, ikke blot fordi det er en trend, men fordi især de yngre generationer går op i en sund livsstil, og dette reflekteres i deres tøjstil. Mærkets populære ”kænguru”-jakke er den perfekte kombination af dette, og derfor er den også så populær. De eftertragtede jakker og alt det andet overtøj tilbydes i mange interessante farver, så du har mulighed for at vælge din personlige favorit.

  Gå ikke glip af