Katalog

3.468 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

NAME IT opfylder både forældre- og børneønsker

Hos NAME IT er dit barn i trygge og kyndige hænder, hos folk der fuldkommen forstår børns behov. Det er ren win-win for både dig og ungerne. Barnets tøjglæde vil varme dit hjerte og du vil glæde dig over tøjets kvalitet igen og igen, selv efter det har fået adskillige ture i vaskemaskinen. De slidstærke materialer forbliver et hit. Mærket er en del af Bestseller, der om nogen har været i gamet i årtier. Alt i alt er det ikke så sært, at dansk børnetøjsmode også er populært internationalt.

Bæredygtighed er det store gennemgående tema. For hvad beklæder vi vores børns hud med? NAME IT er ambitiøse i forhold til både klima og komfort. Minimum 50 procent af mærkets anvendte bomuld er økologisk. Du bliver fri for kemikalier i tøjet, men får i stedet lækker, naturlig blødhed, skabt med respekt for naturen og alle søde poder. Det gælder ikke kun selve materialerne. Bæredygtige produktionsmetoder støttes også, så den røde tråd bevares gennem miljøbevidstheden. En perfekt start på tilværelsen!

Designs i børnehøjde. NAME IT møder ungerne lige der, hvor de er: på legepladsen, i biografen eller i skoleklassen. Børn i alle situationer kan nyde de nutidige kollektioner, som er designet med både mode og bevægelse in mente. Mærket har fundet den perfekte balance mellem funktionalitet og æstetik, som går op i en højere enhed.

Smart, farverigt og lige i skabet

De nyeste trends fra det danske tøjmærke skaber individuelle looks til børnene. Et altomfattende sortiment til helårsbrug sikrer ethvert barn en komplet garderobe. En garderobe, hvor der aldrig er gået på kompromis med kvaliteten. Leg og energi stiller krav til materialerne, der uden problemer står distancen.

Fest, sport eller hverdag? Ingen lejlighed er for stor eller lille. Basistøj og undertøj som det inderste lag. Videre til kjoler, jakkesæt, bukser og trøjer i alle afskygninger. Afslut med det rette overtøj til enhver årstid. Ungerne kommer ikke til at savne noget. Fra inderst til yderst og fra top til tå – vi har komplette outfits klar, til alt hvad et børneliv kan byde på.

NAME IT er kendt for det inspirerende fokus på kreativitet, komfort og genanvendelighed. Alt er tilrettelagt og skabt, så det bliver endnu en god dag med nye eventyr for familiens guldklumper. De mange varer gør det nemt at mikse og matche. Der anvendes et væld af kvalitetsmaterialer, men især denim er i højsædet som mærkets DNA. Og med justerbar talje i alle modeller opnås den perfekte pasform.

Alle lige fra babyer og op til teenagers er inkluderet

Babyer på helt ned fra 0 til 9 måneder kan pakkes ind i de komfortable materialer fra NAME IT. Der er især tænkt på velvære og cute designs, når mærket tryller nye items frem i de specifikke babykollektioner. Kvalitet, sikkerhed og søde trends er i højsædet, så din baby har det godt og trygt i tøjet.

Vuggestue, dagpleje eller børnehave? Det danske børnetøjsmærke byder også på serien kaldet Mini. Alle poder fra 1 til 5 år bliver klar til at udforske verden på egen hånd i holdbart og funktionelt tøj både inde og ude. Drag nytte af det helt igennem praktiske tøj med masser af personlighed og sjove detaljer.

Skolen og ungdomsklubben kalder. NAME IT vil selvfølgelig være med! Kids-kollektionerne der er til børn fra 6 til 12 år samt LMTD fra 10 til 16 år løfter modebrandet til nye højder. Fremtidens mode er sikret. Naturligvis med omtanke for større børns egne holdninger, præferencer og individuelle stil.