Katalog

437 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Modeverdenens nyheder leveres af Morgan, der med sine franske rødder har styr på udstråling og elegance. Samtidig retter man også blikket mod tidens behov for fleksible looks, så modeinteresserede kvinder kan gå direkte fra arbejdspladsen og videre ud på bar eller café. Kollektionerne kan nemlig mikses og matches ved hjælp af små, effektive virkemidler, som øger beklædningsgenstandenes alsidighed.

Morgan har grebet om moden og deler gerne ud af den!

Den moderne bykvinde søger individuelle looks hver dag, og hun får det med sortimentet fra Morgan. Mærket leverer nemlig festtøj, hverdagstøj og sportstøj i nyfortolkede linjer, hvor især snit og brugen af detaljer spiller en afgørende rolle for individualiteten. Her er der plads til at skille sig ud, da man gør op med konforme og kommercielle looks, men i stedet hylder fremtidens spændende, særprægede stilarter. En halsudskæring, en unik lynlås, pufærmer, velourstof, broderier, asymmetriske former – du får det hele som prikken over i’et.

Moderne og glamourøst modetøj med inspiration

Et formelt business-look med blazer og pressefoldede stofbukser, et par jeans og en oversize sweater, en kæk miniskirt og en silkebluse eller en festkjole med vintage-elementer – Morgan danner rammen om enhver anledning! Det er forførende mode, som udstråler karakter og åbenhed, der inspirerer dine omgivelser. Svøb dig ind i klassiske farver og tidløshed eller giv den hele armen i guld og glitter, for med dette fashion-mærke i garderoben er livet aldrig kedeligt! Alt er naturligvis designet med sans for veludvalgte tekstiler og gedigne skrædderkundskaber. Und dig selv lidt ekstra af det, du elsker.

Dette er måske noget for dig

Funktionalitet møder Fashion

Den stilsikre og modebevidste kvinde vil kunne se det unikke i Morgan! Det er et brand, som fokuserer på den stilige og elegante kvinde, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af sig selv. Det er en virksomhed der har rødder langt tilbage, helt til 1940’erne, og emmer af fransk elegance og en unik sans for design. De tilbyder dig styles med sexede undertoner og detaljer som gør hele forskellen. Mærket henvender sig til alle kvinder som elsker stil og mode og har brug for den gode stil i hverdagen. Morgan har en bred vifte af designs, og det er et vidne om brandets evner til at kreere luksuriøse og enestående designs. Det er svært at vælge imellem alle de lækre styles fra Morgan, og det udvalg som er samlet til dig her gør det absolut ikke nemmere. De designs du finder her bygger på den franske charme, og har stærke referencer til den klassiske franske stil som i alle sæsoner har præget det internationale modebillede. Enhver kvinde vil kunne finde inspiration til at udvide sin garderobe i Morgans kollektioner, som kan tryllebinde enhver. Lad dig inspirere og find, hvad der skal være med til at understege din femininitet i morgen.

Morgan understreger din femininitet

Morgan lader designet være midtpunktet, og gør dig til en fashionista i hverdagen. Du finder alt hvad en kvinde kan have brug for i en garderobe blandt kollektionerne fra Morgan. I udvalget er der kjoler til hverdag og fest, jeans, bukser og feminine bluser og toppe. Det romantiske look skinner igennem mange af de styles du kan se her, fordi Morgan lader dig være en kvinde med stort K. Det store udvalg af de mange styles lader dig mikse og matche blandt alle de forskellige designs, så du kan få lige netop det look du higer efter. Morgan er design og kvindelighed som du kan bruge i alle livets aspekter. Bliv moderigtig og stilig i tøjet og understreg det elegante og klassiske i din stil. Find inspiration til dit næste look lige her på Zalando.dk.