Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Multipack
Mønster
1.492 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Missguided – lækkert tøj med et inspirerende budskab

På rekordtid har Missguided cementeret sig som en af de mest populære forhandlere af tøj til yngre kvinder på nettet, hvilket er en stor bedrift i en tid med stigende internethandel. Om det er til galafesten eller hverdag, her finder du alt, hvad hjertet kan begære.

Altid fingeren på modepulsen

Uanset om du leder efter et par nye jeans, en ny kjole eller bare ”kigger lidt”, har Missguided et bredt udvalg af produkter, så du aldrig skal lede længe efter det, du er på udkig efter (og lidt til). Her er fokus på sæsonens nyeste trends i farver, materialer, snit osv., så du til hver en tid kan se godt ud. Når det er sagt, kan du også sagtens finde klassiske varer som en LBD (little black dress), et par mom-jeans eller en lækker rullekrave, der holder sæson efter sæson.

Hos Missguided kan du altså både finde sæsonens nyeste trends til den store fest, den klassiske skjorte til arbejdet, eller den perfekte halskæde, der fuldender looket på den helt rigtige wow-agtige måde. 

Inspireret af kvinder på gaden og på de sociale medier

To kilder til inspiration er de sociale medier og helt almindelige kvinder på gaden. Det betyder, at du er sikker på at købe et produkt, der er nytænkt, friskt og unikt, så du kan skille dig ud fra mængden. Mærket sætter desuden en stor ære i at lytte til deres kunders ønsker.

Det betyder, at du aldrig risikerer at stå i samme outfit som halvdelen af bussen, og at du kan sammensætte de forskellige styles efter din egen personlige smag: Her er der ingen regler for, hvad der kan lade sig gøre – og der bliver ikke set skævt til nyfortolkninger af populære outfits, som passer til din personlighed og dit humør. Sammensæt i stedet dit eget outfit på tværs af forskellige styles, der er inspireret af ”rigtige” kvinder. 

Et godt etisk valg

Normalt kan et etisk valg være hamrende dyrt – for lad os bare være helt ærlige, vi ville jo alle sammen gerne købe 100 % etisk korrekt, hvis vi havde råd til det – men hos Missguided går etik og fornuftige priser hånd i hånd, så du ikke behøver at vælge enten eller. Der er nemlig skabt stor gennemsigtighed omkring hele produktionskæden fra bund til top. Det sikrer, at du altid kan være sikker på, at dit yndlingsoutfit er produceret på en måde, som ikke udnytter nogen undervejs.

Bekæmpelse af nutidigt slaveri er et af de initiativer, som Missguided har forpligtet sig til at overholde under produktionen af deres tøj – det gælder for alle dele af produktionen – og du er altid velkommen til at kontakte dem for at høre mere om gennemsigtigheden af deres produktionskæde.

Deres mission: at støtte kvindekampen og styrke kvinders selvtillid

Missguided ”nøjes” dog ikke med kun at bekæmpe nutidigt slaveri – de kæmper også for kvinders rettigheder og siger selv, at deres mission er at styrke kvinder, så de får det bedre med dem selv og dem, de er. Det må da siges at være inspirerende.

Sidder du nu og tænker: ”Hvorfor dog det?”, er svaret helt simpelt: fordi tøjet er designet til kvinder i dag, i morgen og om tredive år – kvinder, der skal turde forfølge deres drømme og vise deres personlighed uden frygten for at blive nedgjort eller grinet af. Fordi alle er stærkere, når de får den rette support, uanset hvem de er, og hvor de kommer fra. Herfra skal der i hvert falde lyde stor applaus!