Filter1

mikk-line
Sko, tøj og accessories

Bliv klar til enhver sæson, og vær forberedt på at regnen kan falde. Med overtøj fra mikk-line er dit barn klædt godt på til leg i naturen i mange timer. Kollektionen byder på regntøj i flotte farver, varme trøjer og huer, der kan bringe et smil frem på ethvert kært ansigt. Forkæl din guldklump med nyt til sæsonen.

mikk-line – klæd barnet i godt humør

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Det er fuldstændig rigtigt. Derfor er det vigtigt at klæde dit barn efter vejret, så I undgår gråd og våde fingre. Opgrader garderoben med regntøj i skønne farver og lad dit barn blive inspireret til nye lege i naturen. Lad dit barn bestemme farven og se et smil på læben. Tilføj et par gummistøvler der matcher og afslut med en hue, så barnet kan holde varmen. Moderne tøj til outdoor aktiviteter, som dit barn vil elske. Vælg det sammen og inddrag derved barnet. Alt nyt skal bruges, så forbered dig på lange ture i skoven og på legepladsen. Også i regnvejr.

Alle detaljerne tæller

Regn er vådt og koldt. Derfor kan du med fordel tage et kig på hele kollektionen. mikk-line tilbyder nemlig også et udvalg af varme trøjer, så dit barn ikke fryser. De kan bæres under regnjakken, så barnet både er beskyttet mod regn og blæst. Huer findes også i udvalget. De fås i flere modeller og farver, så lad dig bare inspirere. Vælg en hue med hals, og undgå en forkølelse i kulden. En anden mulighed er den almindelige hue. Det er et stilsikkert valg og kan med fordel bruges, når vejret bliver varmere. Der er mange muligheder for at passe på dit barn, så tænk ud af boksen.

Inspiration