Filter1

MAX&Co.
Katalog

401 varer

MAX&Co. er et italiensk brand med fokus på detaljen og den perfekte æstetik. Deres italienske rødder danner grundlaget for et stilsikkert håndværk, innovative designs og uundværlige accessories, der hører til i enhver modeelskers skab, der elsker og stræber efter en individuel stil. Dyrk det individuelle med dette brand, der sikrer dig beundring i hver eneste af deres styles.

Enestående styles fra MAX&Co.

MAX&Co. er til kvinden, der kræver det lille ekstra i hverdagen. Stilen er trendy med en dyb respekt for de evige klassikere, der bliver fornyet på smukkeste vis i deres mange fortolkninger. Elegance og finesse er to ord, der går igen i alle deres styles. Dette brand har ingen alder. Deres tidløse styles taler til kvinder i alle aldre med hang til mode, der kan danne rammen om looks, der er værd at vende sig rundt efter. De udnytter forskellige teksturer og materialer, der danner helt nye fornemmelser og looks. Hop i en af de smukke plisserede nederdele, der både kan bruges til hverdag og til fest.

Tøj til individualisten

Vi er vilde med deres udvalg af kjoler, der oser af en feminin elegance. Bær en af de skønne jerseykjoler med en blazer og et par støvletter til hverdagens hurtige gøremål, og skift den ud med en smuk cocktailkjole med blonder, når aftenens fester melder sin ankomst. Med MAX&Co. kan du danne et fuldendt look fra top til tå. Udover deres skønne styles til klædeskabet finder du også et stort udvalg af accessories og tasker, som kan danne den perfekte afslutning på dine looks. En smuk lædertaske skaber en smuk kontrast til den feminine trenchcoat eller frakke. Dan dit unikke look med MAX&Co. lige her i dette udvalg.

Inspiration