Filter1

Max Factor
Katalog

81 varer

Et hint af Hollywood-glamour med Max Factor

Du kan sikkert genkende sætningen: ”Max Factor – The Makeup of Makeup Artists”, som er mere end bare et slogan. De genkendelige ord er også en hentydning til Max Factors store indflydelse på makeup-industrien fra starten af 1900-tallet og helt frem til i dag.

Manden bag mærket

Maksymilian Faktorowicz, bedre kendt som Max Factor Sr., er manden bag det indflydelsesrige mærke. Han opfandt i sin tid mange forskellige produkter, som hovedsageligt var til filmindustrien. Med tiden flød de dog ud over Hollywoods grænser og blev tilgængelige på hylderne. 

Hans innovative opfindelser ligger til grund for mange af de produkter, som du i dag kan finde i din kosmetikpung. Makeup-manden mente nemlig, at alle kvinder har ret til at føle sig glamourøse og få den ekstra selvtillid, som en god makeup kan give. Maksymilian er også kendt for at være manden bag de klassiske og ikoniske looks, der kendetegner 1930'erne og 1940'ernes legendariske skuespillerinder; definerede øjenbryn, masser af vipper og gerne en mørk farve på læberne.

Revolutionerende produkter

Max Factor revolutionerede filmindustriens makeup med sine produkter, og mange af dem blev også gjort tilgængelige for den almindelige forbruger. Og sikke en masse muligheder, der udfoldede sig for kvinder, der gerne ville fremhæve deres naturlige skønhed – med lidt hjælp. Maksymilian Faktorowicz introducerede nemlig markedets første foundation,concealer og mascara på børste. Her er bare fire eksempler på hans historiske indflydelse:

  • 1935:Pan Cake var den første foundation på markedet. Pludselig var et fejlfrit og naturligt look ikke noget, man kun så på film – nu kunne alle kvinder få lidt hjælp med på vejen.
  • 1947:Pan Stick var en videreudvikling af Pan Cake. Med foundation på stift blev det lettere for kvinder at sikre sig en fejlfri makeup i løbet af dagen.
  • 1954: Idéen med makeup på stift resulterede i produktet Erace – den første concealer på stift, som kunne findes på hylderne.
  • 1958:Mascara Wand – den første mascara på tube med indbygget børste så dagens lys.

Et mærke der stadig skriver historie

Du kan takke det innovative mærke for mange af de ting, du måske tager for givet i dag som eksempelvis enkeltheden ved en mascara. Brandet arbejder stadig med innovative løsninger, som da de i 2008 lancerede False Lash Effect Mascara, der dækker dine øjenvipper fra rod til spids og skaber en illusion af flere, tættere og mere voluminøse vipper.

I dag nyder vi stor gavn af de mange opfindelser fra det nytænkende brand. Et brand, der i mere end 100 år har arbejdet for at levere makeup af bedste kvalitet tilsat en smule Hollywood-glamour til kvinder fra alle samfundslag. Når du vælger et produkt fra Max Factor, får du Hollywood-glamour og innovation på én gang.