Herrer
Børn

Sko, tøj og accessories fra MALAIKARAISS

Filter (1)
    Sorter
  • Mærke
  • Pris
  • Levering
1 varer

Pep smykkeskrinet op med smykker fra Malaika Raiss. Fra det tidløse og klassiske til det ungdommelige med unikke twists – dette brand overrasker og tryllebinder med deres items, der kan bæres til hverdag og samtidig nemt styles til fest og farver. Det feminine og flirtende kommer til sin ret i dette univers, hvor hver dag er smykkedag.

Malaika Raiss – skønne smykker uden sidestykke

Malaika Raiss smykker mikser det unge og humoristiske med skønne feminine former. Frisk dit hverdagslook op med en skøn halskæde, hvis pendant er en figur fra Star Wars. Her kan du virkelig få lov til at udstråle din personlighed med smykker, som virkelig har et statement. Vi er helt vilde med de smukke is-halskæder, der er perfekt til en dag på stranden i en lys sommerkjole. Den flotte guldfarve vil stå smukt til din solbrune hud. Liv dit grå og trivielle hverdagslook op med skønne smykker, der i den grad kan få snakken på kontoret til at løbe. Med disse smukke smykker vil du altid have et samtaleemne lige ved hånden.

Feminine, skønne og fyldt med humor

Der er ikke noget, der kan afslutte et look helt perfekt som et unikt smykke. Den sjove dinosaur i guld vil være perfekt til at live den sorte skjorte op til en dag på arbejdet. Malaika Raiss er dog ikke kun det sjove og skæve, men du finder også elegante og enkle smykker. Kollektionerne er i flotte guldfarver, der giver en elegant og klassisk stil til smykket. Den søde og feminine fjer, kan du let style til den lille sorte, når aftenen står på drinks med veninderne. Vælg en kjole, hvis udskæring ikke er for dyb, og lad halskæden hænge udover kjolen. Den sorte kjole vil virkelig lade dit smykke komme til sin ret.