Katalog

121 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Lost Ink tilbyder et bredt udvalg af tøj og sko, som er lige dele feminine og rå – en sjælden kombination, som giver deres kollektion coolness og karakter. Det engelske brand har hovedsæde i London, og storbyens rå, urbane look kommer virkelig til udtryk i den nye kollektion fra Lost Ink. Brandet producerer tøj, som giver din garderobe et personligt udtryk.

Highstreet-kulturen i et råt og feminint mix

Det unge brand specialiserer sig på markedet med sine nutidige og smarte kollektioner. Tøjet følger modebranchens trends på fornem vis. De moderne ærmer med vidde er noget af det, som Lost Ink virkelig forstår at bruge på allerfineste vis. Den smarte multifarvede mavebluse med vide ærmer er helt sikkert et item, som vil give din sommergarderobe et frisk pust. Brug den sammen med en fin og simpel nederdel, som sammen med crop toppen giver dig et råt og feminint look, der er perfekt til sommerfesterne. Er det køligt udenfor, kan du bære den med et par sorte, højtaljede skinny jeans og et par støvler.

Tilsæt lidt råt til din garderobe

Det store udvalg af fodtøj fra Lost Ink er noget af det, du finder mest af på Zalando.dk. Vi har samlet en kombination af støvler, stiletter, loafers og vinterstøvler, så er der noget til dig – og til alle vejrmæssigheder. De smukke støvler og støvletter findes med mange forskellige typer hæle og designs, der gør, at der du kan finde et par, som passer til netop dine behov. Manger du et par støvler, som kan bruges til flere forskellige lejligheder, kan du vælge de alsidige bikerstøvler, som med sine rå metalspænder giver dig et råt og feminint look, og som passer til dine jeans såvel som til dine kjoler og nederdele.

Inspiration