Damer
Herrer

Sko, tøj og accessories fra Little Green Radicals

  • Størrelse
  • Mærke
  • Pris
  • Materiale
1 varer
|Sorter efter:

Little Green Radicals er kendt for deres fine tøjkollektioner til børn. Den nye kollektion fra brandet er farverig, økologisk og beundringsværdig. Kombinationen af de nøje udvalgte farver og de skønne prints er noget af det, som adskiller tøjet fra Little Green Radicals fra de andre børnetøjsproducenter. Den humoristiske og legefulde tilgang, som skinner igennem i deres tøj, er i den grad smittende.

Tøj til de mindste i de fineste prints

Find dine nye sparkedragter, T-shirts og sæt af bluser og bukser blandt kollektionen af børnetøj fra Little Green Radicals. Tøjet er 100 procent bæredygtigt og lavet i det blødeste bomuld, som smyger sig om din lille babys krop og holder ham eller hende varm – nat og dag. Pyjamasserne fra Little Green Radicals er lavet i de fineste, matchende dele, som består enten af buks og bluse eller af en sparkedragt til de helt små. Nattøjet med de blåstribede bukser og den mørkeblå overdel med små natugler på er blot et eksempel på de mange fine nattøjssæt, som helt sikkert vil pynte i kommodeskuffen derhjemme – og som matcher den søde bodystocking i samme design.

Forkæl dine småbørn med nyt kvalitetstøj

Man kan ikke andet end at forelske sig i de nuttede mønstre og prints, de fine farver og de små størrelser. Det er endda så smart, at mange af de forskellige dele kan mikses og matches, fordi de er lavet i nogle farver, som komplementerer hinanden eller er decideret ens i designet. På den måde kan du nemt og hurtigt få skab et outfit til din lille guldklump. Som et eksempel er meget af tøjet fra Little Green Radicals lavet i en lækker mørkegrøn farve, så du nemt kan finde en over- og underdel i samme farve og mikse det – på trods af de varierende prints og mønstre. Det er så dejligt nemt med tøj fra dette brand.

Inspiration