Lingerie & undertøj

Til enhver smag & anledning

Se udvalget

Nyheder & trends

Komfort og kærlighed til din krop

For mig starter hver dag med at vælge det rigtige undertøj til mit outfit, så jeg føler mig velklædt fra inderst til yderst. Jeg elsker sæt, og i min garderobe finder du et basics i god kvalitet og neutrale farver i et mix med sæsonens farvetrends og et par enkelte high-fashion pieces. Til den kommende sæson anbefaler jeg et af vores nye brands, Lonely, som hylder styrke og individualitet hos kvinder samt #bodypositivity. Jeg har udvalgt mine favoritter denne sæson her:

Philippa Hasse

Indkøber, undertøj

Finde deine neuen Favoriten

Vi er opdateret med det nyeste lingeri i alle størrelser og styles

Det er noget, der står på ønskelisten til fødselsdag, jul, bryllup og til alle mulige andre anledninger – lingeri er det inderste lag, der betyder så umådelig meget for den samlede komfort. Undertøj kan man aldrig få nok af, og derfor er det også noget, som shoppes flittigt blandt kvinder i alle aldre. På samme måde som det ydre lag tøj udstråler din personlige tøjstil, så byder de mange forskellige mærker også på et hav af stilarter indenfor kategorien af lingeri og undertøj. Det er masser af lækre essentials til hverdagsbrug, hvor designet er bygget op omkring mere casual looks med velvære som omdrejningspunktet. Leder du efter et sensuelt look, så bliver du også klædt på i helblonder samt masser af forførende detaljer. Du finder naturligvis også lingeri i romantiske stilarter, boheme-attituder, vintage, sport, eller hvad der end måtte friste dit humør og de forskellige anledninger.

Giv dig selv og din krop en lingeri-oplevelse af de store

Det er ikke uden grund, at ordet ‘lingeri’ er fransk. Alle undertøjsmærker er nemlig helt op til i dag stadig inspireret af ægte pariser-mode, med alt hvad det indebærer af pasform, udstråling samt kvalitets-tekstiler. Med en snert af elasthan bliver lingeriet fleksibelt og strækbart, så du får noget undertøj, der tilpasser sig dine aktiviteter og kropsbevægelser. Kategorien med lingeri dækker en bred palet af undertøj med alle de klassiske items som BH’er og underdele i alverdens farver og former. Men du skal naturligvis heller ikke snydes for figuroptimerende shapewear, velsiddende bodystockings, blødt nattøj til en tur i drømmeland samt strømper i alle længder og materialevarianter. Her på Zalando finder du brands og favoritter i lange baner. Så vælg løs fra et undertøjsunivers af dimensioner.

Vis mindre

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.