Sko, tøj og accessories fra Kitaro

Filter (1)

1 varer

Kitaro står for vækst og forandring. Kitaro er japansk og betyder nemlig ”kerne”. Ordet er derfor synonym for den hurtige udvikling som virksomheden har undergået siden dens begyndelse. Tøjet er i en liga for sig selv og skiller sig ud ved brug af farver og kombinationer. Brandets tøj er for manden, som godt kan lide at have et helt unikt look.

Kom farver på hverdagen med Kitaro

Hverdagen behøver ikke at være grå og trist. Duk op på din arbejdsplads på den berygtede mandag morgen i en fantastisk farvestrålende skjorte eller T-shirt som vækker hele kontoret. Vend den om og hop så i en blød basic T-shirt i bomuld i din weekend. På den måde føler du dig både godt tilpas og ser smart ud på dine fridage. Specielt de stribede modeller er super fede til hverdagsbrug og et must-have i klædeskabet. Med Kitaro i garderoben er du altid klar til at gå ud af døren iført nogle lækre jeans og dine bedste sneakers.

Skil dig ud med god stil

I en T-shirt eller trøje fra Kitaro kan du være sikker på, at du ikke dukker op i den samme som en anden. Mærket gør særligt brug af polokraver, som er populært blandt mange mænd og kvinder. Selvom polokraven er mainstream så er resten af beklædningsdelene unikke fra top til tå i form af pangfarver, tryk og tekst. De er perfekte at kombinere med et par jeans til hverdagen med en pullover eller cardigan over. Brandet byder på meget afslappet tøj som er ideelt at have på i dagligdagen eller andre afslappede arrangementer. Hvis det skal være mere formelt tilbyder brandet også fede kortærmede skjorter i diverse farver. Find dine favoritter her på Zalando.dk

Inspiration