Stjæl Katy Perrys stil med lækre veganske produkter!

Lad os bare være helt ærlige: Katy Perry er en af de mest velklædte sangerinder i verden – og det gælder uanset, om man kan lide hendes musik eller ej. Musikeres tøj på scenen eller den røde løber er dog ofte hundedyrt og derfor langt uden for ”almindelige dødeliges” budgetter – men ikke mere.

Produkter, som er designet 100 % af Katy Perry selv

Nu har du nemlig muligheden for at stjæle hendes stil med lækre produkter, som hun selv har været med til at designe, og som ligger i en overskuelig prisklasse. Den verdenskendte sangerinde er kendt for sin feminine og sjove stil, og har i den grad været med til at sætte sit præg på sit eget mærke. 

Hun siger selv, at produkternes design og udseende er inspireret af hendes rejser, humoristiske sans og fantasifulde væsen. Der er blik for selv den mindste detalje: fra kvalitetsmaterialer til syninger, hæle, valg af farver og ikke mindst de feminine og glade farvekombinationer, som kun kan gøre dig og alle omkring dig i godt humør.

Fang essensen af Katy Perrys stil med hendes produkter. Gør hende kunsten efter i farvestrålende kombinationer og vovede materialer – så vækker du kontoret til live eller opsigt på dansegulvet hele aftenen. Én ting er i hvert fald stensikker: Du vil altid skille dig ud fra mængden (på den fede måde, selvfølgelig)!

Et feminint udtryk til enhver smag

Katy Perry er kendt for sin feminine stil i søde, glade pastelfarver med et humoristisk glimt i øjet. Hun er dog bestemt heller ikke bleg for at være en power woman, som gerne tager udfordringen mod politisk uretfærdighed op og følger den til helt dørs – en kvinde, som bestemt ikke er bange for at sige sin mening, selvom andre måske ikke er helt enige.

Selvom hendes produkter i høj grad bærer præg af hendes farverige personlighed, er der også mere almindelige produkter, som de lidt mere forsigtige af os sagtens kan tage på til en festlig lejlighed uden at føle, at der går ”klæd-ud-fest” i den. Det betyder dog langt fra, at de er kedelige at se på! Alle hendes styles er designet med samme blik for detaljen, hvilket altid vil give dig et unikt produkt, så du kan skille dig ud fra mængden og sætte din hat, som du vil – nøjagtig ligesom den berømte sangerinde selv.

Veganske kvalitetsmaterialer

Det kan godt være svært at finde veganske produkter, som både ser godt ud, som følger de seneste trends, og ikke går på kompromis med kvaliteten. Der er ikke noget værre end at knække en hæl midt på dansegulvet eller at skulle kassere de lækreste accessories efter en bare enkelt sæson, fordi de er fremstillet af for billige materialer.

Her bliver du aldrig nødt til at vælge mellem stil eller materialer, du får nemlig begge dele i én samlet pakke. De veganske materialer, der anvendes til produkterne er nemlig af allerhøjeste kvalitet og dermed beregnet til at holde flere sæsoner. Det er behagelige og sjove produkter, man kan have på med god samvittighed i mange år.  

Katy Perry har designet en række unikke produkter, som passer til enhver lejlighed og smag. Uanset om du er til pastelfarver med et glimt i øjet, hårdtslående girl-power eller det lidt mere ”ordinære”, er der altid et eller flere produkter, der sikkert vil falde i din smag. Der er sågar både produkter til ferien, til kontoret og til den festlige lejlighed – så hvis du altid har drømt om at kopiere Katys stil, har du ikke nogen undskyldning længere.