Sko, tøj og accessories fra KARL LAGERFELD

Filter
  • Størrelse
  • Mærke
  • Pris
  • Farve
  • Anledning
  • Kollektion
  • Materiale
  • Nyheder
447 varer
|Sorter efter:
Side 1 af 6

Karl Lagerfeld

Måden Karl Lagerfeld ser ud på, er en del af hele hans modeunivers. Det hvide hår samlet i en hestehale, de sorte solbriller og høje skjortekraver, der giver hans look et stringent og lidt autoritært look. Man diskuterer stadig hans alder, men det er bevist af dåbsregisteret i Hamburg, at han er født i 1933 – selv påstår han dog at være fra 1938. Uanset hvad, så er der altid en del mystik forbundet med Karl Lagerfeld, hvilket blot er et kæmpe bonuspoint indenfor modeverdenen, hvor tingene skal have kant og personlighed. Det kan man i den grad sige, at Lagerfeld har – og det kommer altid til udtryk i hans kollektioner, der især er kendt for sorte og hvide farver. Udover at designe haute couture er han også garant for masser af hverdags- og festkollektioner, der tilfredsstiller de mere kommercielle segmenter i markedet. Han er en tysk designer med hjerte i Hamburg, kombineret med et internationalt udsyn, hvor hovedsædet har base i Paris. Desuden har han boet et hav af steder, hvilket blot viderefører hans globale tilgang til alle processerne.

Når dit unikke look skal understreges med manér

En ikonisk designguru af dimensioner. Det er den korte, men meget passende titel, der beskriver Karl Lagerfeld. I virkeligheden er det svært at beskrive denne unikke verdensdesigner, da han indeholder så mange kvaliteter og talenter. I sit over 80-årige lange liv har han skabt utallige minder for alle, da han med sine skarpe og strukturelle udtryk har forvandlet måden, vi opfatter mode på. Han er kreativ ud over alle grænser, hvor også kunst, filminstruktion, fotografering, musik og flere andre ting er blandt hans foretrukne beskæftigelser. Karl Lagerfeld er naturligvis båret af kendte verdensstjerner, og han har designet kollektioner til flere turnéer og teaterstykker. Bedst kendt er nok hans lancering af Madonnas kostumer, der vakte opsigt i form af læder, lak og andre spændende materialesammensætninger. Det er tøj, der spiller på følsomme emner, og som tager tingene op til debat på flere niveauer, hvilket netop også er et af modedesignerens mål – at få folk til at tage stilling.

Med sit visionære modeøje er Karl Lagerfeld med til at gøre verden mere spændende og unik. Han har nemlig modet til at eksperimentere og udfordre de gængse linjer og opfattelser, hvilket bringer din personlige stil op på et nyt niveau. Premium-materialer, læder, avantgarde snit og klassisk mode blandes med humor og til tider rebelske prints, figurer og mønstre, der sætter ekstra kolorit på kollektionerne. Med Karl Lagerfeld kan man både klæde sig formelt og urbant på. De to stilarter kan også mikses til et mere individuelt outfit, hvilket netop er en af mærkets mange styrker. Hos Lagerfeld finder du masser af tøj og tilbehør, hvor især tasker, solbriller og punge er blandt de mest populære accessories. Dermed kan du klæde dig på med enkelte items eller komplette looks med denne internationale tyskers særlige stil på kroppen.

En modegigant kan brandet vist roligt blive kaldt. KARL LAGERFELD har taget verden med storm og de kendte er vilde med de eksklusive designs. Der er fart over feltet og mange fine, anderledes og fantastiske detaljer præger kollektionerne. I alle designs gennemarbejdes muligheder på kryds og tværs. Kun det bedste får lov til at stå tilbage. Det er din garanti for moderigtige looks.

KARL LAGERFELD – en anderledes verden

Overdådige designs er noget, som kendetegner brandet. Kollektionerne er spækket med detaljer og læder er hyppigt brugt til at præge mange items til det vilde look. Kollektionerne spænder bredt og du vil kunne finde alt lige fra halstørklæder i spændende udfoldelser til accessories i med de vildeste detaljer. Du kan med fordel sammensætte et komplet outfit. Det er bare med at gribe dit favorit item fra kollektionen og bære det med stil. Selv er vi helt vilde med mange af brandets clutches, da det er en smuk detalje til et roligt og afslappet look.

Opfrisk din garderobe

Brandets her formår gang på gang at overraske med nye og legendariske items. KARL LAGERFELD tager det bedste fra flere verdener og skaber sin egen verden i en moderne cocktail, der emmer at kreativitet og nye udfordringer. Med items fra brandet i skabet er du sikker på at udforske nye sider af din personlige stil. Du vil derved kunne fremhæve skjulte kanter og anderledes vinkler af dig selv. Smid et par sorte bukser på, og skab en kontrast med en bluse i lækkert print. Tilføj et par accessories, og giv liv til dit look. De små detaljer i rene farver spilles op mod den sorte base. Afslut med et par sko i sort, for at holde fundamentet og lade dine accessories skinne.

Gå ikke glip af