Juicy Couture er mest af alt kendt for sine velour tracksuits, som alle måtte eje i 90’erne. Mere end 25 år senere er de bløde og eftertragtede, glamourøse træningssæt stadigvæk en del af sortimentet, som byder på meget mere. Brandet tilbyder hverdag-couture i form af overraskende design, som henvender sig til de feminine modeelskere. Udvalget indeholder alt fra toppe til sko – alt sammen i et bemærkelsesværdigt design med masser af detaljer.

Det bedste velour fra Juicy Couture

Feminine bodyer er det hele store emne i kvindernes modeverden. Den stramme overdel sidder perfekt på damekroppen både med boyfriend jeans eller velourbukser fra LA-brandet. Du kan også finde lækre velourkjoler, som er et strålende valg til firmafesten, hvis du kombinerer den med en åben eller lukket sort støvle. Det globale fænomen er som sagt meget mere end velour. Juicy Couture-udvalget byder også på lækre komfortable træningssæt af andet stof i grå, sort, lyseblå og mange andre farver.

Juicy halvfemser-mode er tilbage på hylderne

Det ikoniske halvfemser-brand er den perfekte sammensætning af den velkendte Los Angeles-mode, som vi kender fra flere årtier tilbage, kombineret med nutidens trends. Du kan for eksempel vælge et tidsløst look med jeans, hvide sneakers og en unik top. Udover chic sportstøj, som passer til gåture, fitness eller en hyggelig eftermiddag på sofaen, så byder det amerikanske brand også på fodtøj, der passer perfekt til alle former for stof. Derfor kan du kombinere Juicy sneakers, med den klassiske sorte eller hvide T-shirt, som er simpel foran, men byder på cool, gotisk Juicy-design på ryggen. Det amerikanske livsstilsbrand byder også på masser af muligheder for double denim til den helt rigtige halvfemser-vibe.