Filter1

Joma
Katalog

47 varer

I 1965 startede spanske Joma og dets 8 medarbejdere med at producere sko. I dag har virksomhedens logistikcenter en kapacitet på op til 30000 enheder i timen. I 2013 sponsorerede brandet en af Spaniens bedste, spanske fodboldboldhold, Valencia C.F. og i 2015 viste de sig for første gang til FIFA Club World Cup, hvor de sponsorerede ES Setif.

Med rygsækken fuld af erfaring

Udover de helt store sportsgiganter sponsorerer brandet lokale idrætsforeninger, atleter og tennisstjerner. Med rygsækken fuld af erfaring, gør Joma sig til en af de førende producenter indenfor sportssko- og tøj. De er særligt velkendte for deres evne til at producere fodboldstøvler i særklasse. Deres forudsætning kommer fra virksomhedens oprindelige fokus, som var på fodtøj. Senere kom der fuld fokus på træningssko, hvilket gør dem til specialister i fodboldstøvler. Efter den beskedne udvidelse begyndte virksomheden konstant at udvikle på deres designteknologi for at skabe en mere dynamisk oplevelse gennem deres produkter. Gang på gang revolutionerer de markedet med deres funktionelle sko i fantastiske farver, som er svære at modstå.

Dynamiske og ikoniske designs fra Joma

I udvalget fra Joma støder du også på lækre træningsbukser, hvor brandets logo pryder hvert eneste item. Logoet er dynamisk og i bevægelse, hvilket signalerer brandets egenskaber. Du kan matche dine træningsbukser med en træningstrøje eller træningsjakke i samme fede stil. De tætsiddende træningstrøjer fremhæver den maskuline krop samtidig med, at de er funktionelle og åndbare. Hos Joma går design og funktion hånd i hånd, hvilket gør dem til et godt bud på din nye investering til fitnesstasken. Udvalget byder på alle regnbuens farver, men særligt deres sko er perfekte at matche med et mørkt outfit. De fede farvekombinationer gør dem unikke. Du kan blive unik fra top til tå i et fuldt Joma sæt lige her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af