accountaccountbagbagzalando logomenu

Job hos Zalando

Ledige stillinger hos Zalando Nordics:


• Alle ledige jobs

Arbejd hos Zalando - Europas førende modevirksomhed på nettet

Zalando startede i Berlin 2008 som en lille startup-virksomhed. Siden da er Zalando vokset med rekordfart og er blevet til Europas største modevirksomhed på nettet med over 1500 mærker og 150.000 produkter. I første halvår af 2014 rapportede Zalando en omsætning på over en milliard euro og er i dag repræsenteret i 15 europæriske lande. Zalando har hovedkontor i en af Europas mest spændende byer - Tysklands hovedstad, Berlin. Med sine 3,4 millioner indbyggere tilbyder Berlin noget for alle, og tiltrækker folk fra hele verden med sine lave leveomkostninger og rige kulturliv.

Grib chancen for at arbejde i et stimulerende, kreativt og internationalt arbejdsmiljø med kontor i hjertet af Berlin, ligesom over 7.000 ansatte gør i dag. Bliv en del af Zalando-teamet, bo i Europas fedeste by og voks sammen med en virksomhed, der har stort potentiale for udvikling. We create the world's best online fashion experience!

Berlin – Byen for alle

Vil du gerne bo i en spændende storby med masse historie samt et pulserende restaurant- og natteliv? Kendt for sin rige kulturarv, urbane frihed og sine kulturelle skatte, er det ikke underligt at Berlin tilbyder noget for enhver smag. Berlin er en international hovedstad som tiltrækker turister såvel som unge fra alle verdens hjørner. Berlin har en anden puls end så mange andre storbyer - her ligger fokusen mere på kreativitet og måske er det også det, sammen med den store IT-kendskab der er her, der har gjort at start-up scenen i Berlin har udviklet sig så hurtigt.


Læs mere om at bo og arbejde i Berlin (engelsk).