Sko, tøj og accessories fra JBL

Filter (1)

1 varer

JBL – transportabel lyd i verdensklasse med adgang til en digital assistent

Der findes utallige spillere på markedet inden for transportabel lyd, men JBL skiller sig ud fra mængden ved at give adgang til en digital assistent på alle sine produkter – både på høretelefonerne og højttalerne.

En del af Harman International Industries, Inc.

I 1960’erne blev JBL en del af (det senere) Harman International Industries, Inc., som er en af de største aktører på markedet inden for lydteknologi. Det betyder, at når du køber et produkt fra JBL, kan du altid vide dig sikker på at få et produkt, som indeholder den nyeste teknologi på markedet.

De har fastholdt deres position som førende leverandør af lydteknologi i et helt årti. Det er noget, de færreste kan prale af, så som del af Harman International Industries, Inc. vil de sandsynlig være det mange år endnu. Det er med til at fremtidssikre dit produkt, så du ikke risikerer, at det allerede er forældet om ét eller to år, men at det i stedet kan holde i mange år fremover.

Transportabel lyd i verdensklasse

Det kan godt være en nervepirrende oplevelse at tage en transportabel højttaler eller et par dyre høretelefoner med uden for hjemmets fire vægge. Hvorfor? Fordi der er en risiko for, at de kan gå i stykker. JBL har dog udviklet deres produkter til at være særdeles holdbare, og mange af dem kan sågar holde til både vand og frost. Du behøver ikke længere at være bekymret over at tage din nye højttaler med på stranden eller høretelefonerne med på badeferie, for de kan virkelig klare lidt af hvert. 

Uanset, hvilken type livsstil du har, så kan vi alle sammen nyde godt af holdbare produkter, som kan overleve en tur eller to uden for i det danske regnvejr. Vi kan derfor slippe af sted med at købe færre produkter, og på den måde hjælpe miljøet og vores pengepung.

Få hjælp af din digitale assistent

JBL's brug af en digital assistent betyder, at du nu kan få hjælp uden at skulle røre en finger. Okay, du skal godt nok trykke én gang på knappen for at aktivere funktionen – men ellers har du frie hænder. Det betyder selvsagt, at du kan spørge om vej, når du går hjem fra supermarkedet tungt læsset med indkøbsposer, er i gang med at lave mad, eller noget helt tredje. Du kan sågar høre dine beskeder, mens du er ude at løbe.

Det giver dig en let måde at få hjælp til dine spørgsmål eller modtage dine beskeder på, uden at blive forstyrret i dine daglige gøremål – og vi elsker alle sammen, når tingene går så let som muligt. Det eneste, du skal gøre, er at aktivere bluetooth på din mobiltelefon og så er du i gang. Det er let som en leg!

Et bredt udvalg til den kræsne forbruger

Hvis du er som de fleste kræsne forbrugere i vores samfund, er det ikke nok med et par lækre funktioner eller tre. Nej, der er skal også være et bredt udvalg af forskellige produkter, som selvfølgelig ser godt ud – både derhjemme, på farten og i træningscenteret.

Det kan du alt sammen finde hos JBL. De bruger banebrydende teknologi, deres produkter er van(d)vittig praktiske og kan holde til lidt af hvert, og så ser de bare supergodt ud. Et ekstra plus for løbere eller motionister er det faktum, at høretelefonerne også sidder godt fast inde i øret – hvilket vil sige, at din træning ikke bliver afbrudt hele tiden, fordi dine høretelefoner bliver ved med at falde ud. Så bliver det ikke meget bedre!