Jakker til mænd

Populære filtre
82 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

The North Face jakker

The North Face er et brand med noget at tilbyde de kvalitetsbevidste mænd. Det amerikanske brand er et fænomen som i den grad har opnået kult status. Ønsker du en jakke som beskytter dig hele året er The North Face jakker det rette valg.

Oprindeligt blev jakkerne designet til brug ved udendørsaktiviteter såsom klatring, vandring og løb, samt en lang liste af andre aktiviteter. The North Face er i dag internationalt anerkendt og anvendes til sportsgrene og hverdagsbrug. Man kan næsten ikke undgå at støde på en af de fede The North Face jakker i gadebilledet.

Kom tørskoet fra A til B

Jakkerne er blevet et populært valg af overtøj til hverdagen da de både holder dig varm og tør. De er perfekte til at modstå det danske klima. De effektive The North Face jakker til herrer designes i en strøm af dragende farver, som gør jakkerne nemme at matche med resten af udstyret.

Jakkerne er letgenkendelige på det karakteristiske logo, som pryder alle The North Face jakker, og forestiller tre kvarte cirkler. Dette er inspireret af granitklipperne i Yosemite National Park. Navnet er ingen tilfældighed. Nordsiden på et bjerg er den mest krævende for bjergbestigere, da den er ekstra glat og kold.

The North Face herrejakker er yderst alsidige og kan bruges til stort set alle aktiviteter. Store som små. Udendørsentusiaster er specielt henrykte, men det er dog ikke ualmindeligt at bruge dem i hverdagen. Når regnen rusker og vinden hyler er det rart med en jakke som holder tæt når man skal fra punkt A til B.

Følg trenden og anskaf dig en af de slidstærke modeller. Modellerne minder om hinanden i designet, men de har alle hver deres egenskab. Vælg blandt sommerjakker, dunjakker, fleecejakker og regnjakker. Alle sikrer dig den rette temperatur. Bestil din jakke her på Zalando.dk.