Filter

Herrestøvler

1,836 varer

Har du nok af sneakers på skohylden, så prøv med et par nye herrestøvler. Det er boots, som bringer lidt mere robusthed ind over et look, da de forskellige mærker arbejder ud fra støvledesigns med kraftige såler, overdele i læder samt klassiske farver, som kan kombineres med alle former for outfits.

Støvler til herrer er obligatoriske

Fleksibiliteten og alsidigheden er intakt i kollektionerne med herrestøvler, da man kan sammensætte de forskellige modeller med alle yndlingsbukserne i form af jeans, chinos og andre typer af stofbukser. Det gælder både for snørestøvletter, bikerstøvler, vinterstøvler og alle de andre designs, som sikrer dig et godt greb på underlagene. Derudover kan man variere, hvor meget stilethed der skal til, så støvlerne passer til anledningen og det komplette look. Her kan de formelle og mere lette støvler med fordel bruges til jakkesæt eller sammen med et par chinos og en skjorte. Hvorimod støvlerne med kraftige såler er optimale sammen med jeans for et mere urbant og casual udtryk.

Et par herrestøvler, der komplimenterer din udstråling

Læder eller ruskind, samt sort eller brun – det er de helt klassiske grundelementer på et par støvler til herrer. Dem kommer man langt med, da disse tidløse looks kan gå til det hele. Karrygul, beige, armygrøn, blå og grå er dog også nogle af de sikre farver. Men ønsker man at gå lidt mere mod strømmen, så tilbydes der også støvler med prints og lidt vildere toner. Står der regn eller sne på programmet, så er kollektionerne naturligvis også klar til at klæde dig på i gummistøvler eller vinterboots, og dermed har du støvler til alle sæsonerne.

Dette er måske noget for dig

Mode og funktionalitet

Regnvejr, snevejr, skovbunde, strande, brosten, fødselsdage, fester, arbejde, skole og meget, meget mere – vi har brug for masser af herrestøvler til at komme smart og tørfodet gennem alle årstider og anledninger. Hvert enkelt mærke byder ind med hver deres syn på sagen, så du kan vælge mellem mange looks og materialer. Det er alt fra blanke businessstøvler til et jakkesæt, robuste skovmandsboots sammen med jeans og en skotskternet skjorte, gummistøvler til de våde dage til og fra arbejdet, og når der skal hoppes i vandpytter med ungerne. Det er også sportsstøvler i sneakers-designs med højt skaft, cowboystøvler med spidse snuder og mange andre designs, som hver især opfylder specifikke behov og udtryk. Et par herrestøvler sidder altid godt om fødderne, da de korte eller lange skafter sikrer støtte og funktionalitet. Det er nemlig helt op til dig at vælge skafthøjde og materiale.

Herrestøvler – værn om dine fødders velvære og udseende!

Dagene, hvor et par støvler udelukkende blev brugt af praktiske og beskyttende hensyn, er talte. I dag betyder moden nemlig ligeså meget. Så du får serveret en masse hot fodtøj i super lækre materialer. Vores sko og støvler er nemlig med til at understrege det samlede look, og derfor kan du altid style dig op eller ned i et par unikke herrestøvler. Vi går alle efter at sammensætte en personlig stil, og med det omfattende udvalg af fede støvler i alle mulige designs, længder, former, farver, materialer og mærker kan du gå på opdagelse i hele dette fantastiske univers af herrestøvler, som byder på noget for enhver smag og pengepung. Det er alt fra premium-mærker, kendte brands, nichemærker og meget mere. Så få opfyldt alle dine støvlebehov her på Zalando.dk.