accountaccountbagbagzalando logomenu
Jul uden stress

Lad os få det afgjort med det samme: årets juleshopping klares online, det ved vi. Så kan man bruge tid på en masse andet godt, i stedet for at slæbe indkøbsposer. Din uniform? Skal du være ude, så holder en uldfrakke altid, suppler med hoodie og handsker – de luner.

ALLE PRODUKTER
Strik til kontoristen

Denne sæson bliver det lidt mere hyggeligt på kontoret, når det skarpe suit og de polerede brogues suppleres af et klassisk element direkte fra bjerghytten. Husk blot, at holde farvepaletten neutral, f.eks. med navy, bordeaux og antracit.

ALLE PRODUKTER
Den ternede skjorte

Den er fast inventar i herregarderoben, og det med god grund. Den gør sig især godt sammen med slidt denim, hvor vi gerne supplerer med hoodie, sneakers og en camel coat. Så lugter det lidt mindre af skovhugger, og lidt mere af tidens urbane drenge.

ALLE PRODUKTER
Anbefalet

Lukas, visual merchandiser: “Skal du sikkert gennem vinteren, så er du nødt til at investere i et par solide såler. Uanset om det som støvler, sneakers eller andet – det ekstra greb er vigtigt. Og så ser det også bare godt ud – også til din stil.”

ALLE PRODUKTER