accountaccountbagbagzalando logomenu
Kort og godt

Er der noget bedre end lune sommeraftener? Vi tænker kolde øl, kød og andet godt på grillen og så de nye solbriller på næsen. Match med cropped pants (lig med kig til anklerne) og korte ærmer for en smart casual stil. Detaljen: noget lækkert til håndleddet.

ALLE PRODUKTER
Prik prik

At dine resultater på jobbet passer på en prik, det går vi selvfølgelig ud fra. Hvorfor ikke investere i en passende skjorte? Prøv denne khakifarvede variant, som er klassisk, men med et finurligt touch. Hold resten af outfittet enkelt med et par skræddersyede bukser og gode snøresko.

ALLE PRODUKTER
True colours

Vores foretrukne destination denne sommer? Jamaica. Nu tænker du Usain Bolt eller måske Pirates of the Caribbean, men det bliver mere i retning af Cool Runnings. Dvs. denimshorts, en T-shirt med logo samt hi-top sneakers i de passende farver.

ALLE PRODUKTER
Dan
anbefaler

Dan, redaktør: «Festivaler har en fantastisk energi. Man nyder musikken, slapper af i solen, møder nye mennesker. Samme afslappede ånd går igen i mit outfit: en lang tank top, jeans med relaxed fit og solbriller. Hold det råt med et par cool Dr. Martens.»

ALLE PRODUKTER