accountaccountbagbagzalando logomenu
Kult i anden potens

Denim er et stof skabt til eksistens (guldgravere). Et stof legender er gjort af (James Dean). Et stof, som nærmest står uforandret cool den dag i dag. Derfor trækker vi i denim fra top til tå. Uden kompromisser. Sådan, som det var tænkt fra dag 1.

ALLE PRODUKTER
Det sikre kort

En trenchcoat er lidt som den der ene elev i klassen, som altid har det rigtige svar lige ved hånden. Den beige frakke passer nemlig til alt, uanset hvordan din garderobe ser ud. Der bliver det heller ikke forkert, hvis du møder op til en fin middag iført joggingbukser i stedet for fine bukser.

ALLE PRODUKTER
Halvfemserbarn

Fra Marky Mark til Run DMC: de fleste husker sikkert lyden, og flere husker sikkert stilen. Det er den æra som brands som Fila, Ellesse med flere trækker virkelig hårdt på lige nu. Retro-sportswear er overalt. Ta’ din stil ned på gadeplan med en hue med logo, træningsjakke, jeans og Diadora-såler.

ALLE PRODUKTER
Dan anbefaler

Dan, moderedaktør: «En lilla trøje er et statement i sig selv, men det skader ikke at gå skridtet videre. Vær lidt ekstrem, og få folks fulde opmærksomhed. Hold resten af outfittet tilbagelænet med sweatpants og gummisåler.»

ALLE PRODUKTER