accountaccountbagbagzalando logomenu
Farven blå

Lige fra monegaskisk azurblå, det dybeste indigo eller klassisk navy: denne sæsons farvekode er uomtvistelig. Vi anbefaler at anvende nuancerne fra top til tå. Jeans, poloshirt og loafers lægger grundlaget for en blå hverdagsuniform. Bryd det monokrome med brunt tilbehør.

ALLE PRODUKTER
Best Man

Når vi skal være forlover til vores bedste kammerats bryllup, så er det ret vigtigt, at påklædningen sidder lige i skabet. Gå efter et suit i linned, det’ cool. Skjorte holdes tilknappet og butteflyen sidder som den skal. Så skal du bare koncentrere dig om din tale.

ALLE PRODUKTER
Badesandalen

Denne sommer tager badesandalerne det sidste skridt væk fra vandkanten og ud på gaderne. De rammer tidens sport-møder-mode-tendens, og krydrer den med lidt urban zeitgeist. Vælg dit foretrukne par, og suppler med camo-shorts og T-shirt med print. Detaljen: bæltetaske over skulderen.

ALLE PRODUKTER
Dan anbefaler

Dan, moderedaktør: «Lige fra stranden på Hawaii til Brøndby Strand, så er de vigtigste følgesvende – efter venner, kølige drinks og den passende spilleliste – badeshorts, tanktop, klipklappere og solbriller. Pak tasken – ses ved vandkanten.»

ALLE PRODUKTER