Damer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Henri Lloyd

 • Mærke
 • Pris
 • Materiale
  1 varer
  |Sorter efter:

  Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

  Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

  Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.

  Det britiske brand Henri Lloyd laver designs efter den klassiske sejlerkultur. Tøjet er gerne lavet med enkle figursyninger og praktiske elementer såsom snoretræk, justerbare ærmekanter og en høj kravekant til at beskytte halsen. Der lægges stort fokus på at tøjet både er praktisk og funktionelt. F.eks. er jakkerne fra dette brand lavet til at modstå de fleste vejrforhold ved at være både vind- og vandtætte. Der benyttes materialer, som både har en ventilerende og isolerende effekt. Du kan derfor både holde dig varm og stadig give huden plads til at ånde. Tøjet kan findes i både klare og afdæmpede farver efter humør og personlige præferencer. Et godt brand for dig, som enten elsker sejlerlivet eller som bare gerne vil have noget smart tøj i enestående kvalitet til flere forskellige vejrsituationer.

  Henri Lloyd - Praktisk og stilfuldt tøj i premium kvalitet

  Det britiske brand Henri Lloyd blev stiftet i Manchester af Henri Strzelecki. Brandet har siden sin begyndelse i 1963 sat fokus på at kombinere stilfuldt design med teknisk innovation. Brandet er verdenskendt for sine formidable maritime designs inden for både tøj og sko. Et brand som virkelig formår at bringe sejlerkulturen til live igennem flotte og æstetiske kreationer. Brandet fremstiller deres tøj i de bedste materialer, og sikrer derfor en høj kvalitet. De praktiske elementer ved tøjet fremstår som flotte, pyntende detaljer, og giver derved tøjet et flot og eksklusivt look. Du kan f.eks. style en af jakkerne med et par gummistøvler og nogle handsker til et varmt og stilfuldt look. Gå på opdagelse i det spændende udvalg af Henri Lloyd på Zalando.dk og få inspiration til mange lækre outfits til udendørs brug.

  Andre relaterede varer