1.178 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Gina Tricot åbnede første gang i Danmark med et brag af en fest, og nu er dette svenske modelabel også nået online. Det betyder lynhurtigt modetøj og accessories direkte hjem i garderoben, så hverdagen og din personlige fest kan skydes i gang i individuelle looks, som rammer essensen i storbymode med kant.

Din påklædning med Gina Tricot siger alt om din stil

Der er så megen udstråling i hvert enkelt stykke tøj, sko og tilbehør fra Gina Tricot, så man er sikret præcis den dosis opmærksomhed og anerkendelse, som booster selvtilliden. Designfilosofien er, at det skal være sjovt og tilfredsstillende at bruge mærket – noget som lykkedes til fulde med disse attraktive kollektioner, der rammer spot-on i tidens tendenser. Det er stilarter i ren lækkerhed tilført et fast tvist af feminine former og detaljer, så du kan være en kvinde med stort k i alle former for looks. Det er vintage kombineret med sportiness, urbane linjer og minimalisme. Så stilen er lagt til masser af underholdende timer i dine favoritoutfits.

Dragende modetøj til overkommelige priser

Gina Tricot gør det, som mange mærker ikke snakker om – de stiler direkte efter at tilbyde moderigtigt tøj, tilbehør og fodtøj til overkommelige priser. Her kan alle være med på vognen, hvad enten det drejer sig om et par fede jeans med slideffekter og en lækker striktrøje eller en nederdel i sølv, toppet med en fin skjorte. Mærket er eminent til at rumme alle stilarter i tidens trends, så passionen for mode spredes ud på alle måder. Det er også hættetrøjer, blomstrede kjoler eller læderbukser – og glem ikke de mange fede tasker og sko i ægte glamourstil.

Gina Tricot

Sjældent finder man et tøjmærke, der er i så høj kurs og rummer så mange forskellige styles og items. Svenske Gina Tricot har taget – ikke blot Skandinaviens – men hele verdens ungdommelige fashionistas med storm. Ikke nok med at der er et hav af produkter at vælge imellem, designstilen sidder også lige i skabet i forhold til, hvad de kommercielle segmenter efterspørger på modescenen. Ydermere er mærket ikke kun garant for beklædning, for der skal naturligvis mere til end blot tøj. Derfor finder man også alle de essentielle accessories, hvad enten det er tasker, smykker, handsker eller andre pyntegenstande. Man skaber alle de helt opdaterede looks, som ses i gadebilledet, på gymnasier, natklubber og alle mulige andre steder, hvor smarte, modebevidste piger færdes. Her er nemlig garanti for udstråling og smukhed, hvad enten den står på casual hverdagslooks eller festlige rober.

Tilgængelig mode med Gina Tricot

Skab et look, der er dig! Et outfit, hvor der altid er mulighed for at fortage små justeringer, som gør en stor forskel. Gina Tricot er nemlig et ægte mix & match-mærke, som både fungerer optimalt med formelle og casual stilarter twistet sammen eller hver for sig. Her kan du slappe af i jeans og hoodie, stadse dig op i festkjoler eller falde lidt ned i sporty sommerkjoler. Rå lædernederdele, klassiske leggings, bluser, T-shirts og overtøj er også obligatoriske ting i sortimentet, så du altid er klar til anledninger og årstider med personlig karisma. Hos Gina Tricot er man både til høje hæle og flade sko samt til pels eller dunjakke, silke eller denim samt masser af andre kontraster, som netop gør mærket så alsidigt.