Gavekort

Giv dem en verden af mode

Fødselsdag

Giv som du ønskerPrint hjemme eller send via email

Du kan printe dit gavekort og levere det personligt, eller vi kan sende det direkte til modtagers indbakke. Vælg dit design til at starte med.Starter fra 40,00 kr DKK

Fashion

Tillykke

Fejrer du noget særligt?Se flere designs

Gavekort med foto

En særlig gaveGiv en fin gaveæske

Gavekort til virksomheder

Motivation, belønning eller bare som tak.
Shop gavekort til virksomheder

Har du allerede et gavekort?

Gavekort fra Zalando – Den nemmeste måde at sprede ægte shopping-glæde!

Den perfekte gave kan være svær at finde, men med et af Zalandos gavekort, er du sikker på at ramme plet hver gang. Spred glæde til en fødselsdag, juleaften, en reception, et bryllup eller enhver anden festlig lejlighed. Modtageren af kortet kan forkæle sig selv ved at shoppe blandt alle de spændende mærker.

Gavekortet åbner op til et univers af tøj, sko og accessories, hvor du finder alt fra high street brands til high-end produkter til damer, herrer og børn. Der er noget for enhver smag, og garderoben kan nemt blive opdateret med de seneste modetrends, designervarer eller gode basisitems. Du finder tilmed innovativt sportstøj og -udstyr til en aktiv livsstil.

Den perfekte gave!

Overrask et familiemedlem, en ven eller kollega med en billet direkte til en fantastisk shopping-oplevelse. Det kan være fødselsdagsgaven til din teenagesøn, der normalt er umulig at købe gave til. Eller til manden, der har alt. Det kan være til din hustru i bryllupsgave eller til en kollega eller forretningsforbindelse som tak for godt samarbejde. Ligegyldigt hvilken relation eller anledning, der er tale om, så er Zalandos gavebevis et sikkert hit. Det er en gave der aldrig skal byttes, som modtageren ikke kan få for mange af, og som altid rammer den rigtige stil.

At shoppe fantastiske gaver har aldrig været nemmere. Vælg selv værdien af gavekortet, og giv modtageren mulighed for at vælge mellem det store udvalg af tøj, sko og accessories, der står og venter på vedkommende.

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Zalando

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.