Herrer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Gabor

Filter
 • Størrelse
 • Mærke
 • Pris
 • Farve
 • Hælform
 • Hælhøjde
 • Mønster
 • Kollektion
 • Skovidde
 • Materiale
 • Skospids
 • For
 • Lukning, lås
772 varer
|Sorter efter:
Side 1 af 10

Gabor – tysk håndværk i særklasse

Gabor - den tyske traditionsrige designvirksomhed byder dig ind i en verden af design og æstetik med et utroligt øje for funktionalitet. De er kendte for deres upåklagelige håndværk, og har været en del af modebilledet siden 1949. Gabor har gennem en lang årrække udviklet sig til at være førende inden for skomode til damer, og det er ikke uden grund. Deres designs og styles emmer af tidsløs elegance, og Gabor tyer til materialer som ikke går ud af modebilledet, men er kommet for at blive. Fra brandet finder du også tasker, som emmer af elegance og godt håndværk, og vil tilføre det sidste til ethvert outfit. Brandet har formået at forblive relevant gennem alle disse år, og det har de ved kontinuerligt at udvikle sig og tilpasse sig tidens trends. Blandt Gabors designs finder du nutidige trends, der altid er spot on! Med det tyske håndværk, som Gabor garanterer, kan du vide dig sikker på, at du kommer hjem med et par kvalitetssko eller taske som holder i mange sæsoner – både udseendemæssigt, men også modemæssigt. Læder og skind gennemsyrer Gabors sortiment af sko og tasker, og med det elegante og tidsløse materiale vil du altid kunne smide items fra Gabor over skulderen eller på fødderne med stil!

Det alsidige kvalitets brand

>Man må sige, at Gabor er med til at sætte præg på skomoden, og de er ikke bange for at give sig i kast med forskellige stilarter inden for sko. De fører alt lige fra den klassiske sandal til lækre støvletter, men de er alle med en stærk reference til det tyske og gode håndværk, som er gennemgående tema i deres kollektioner. Deres kollektioner af tasker spænder også fra lækre små skuldertasker til store shopping bags med lækre detaljer. Er du ude efter et elegant look med sans for detaljen, er Gabor et brand som du skal kigge nærmere på. De forstår at lave sko og tasker til den moderne kvinde der er på farten. Når du er ude hele dagen har du brug for komfort, men samtidig vil du ikke gå på kompromis med din stil - Gabor giver dig det bedste fra begge verdener. Find inspiration til dit næste par sko eller din næste taske fra Gabor, som alle vil misunde dig, lige her på Zalando.dk.

Det er et mærke, som rigtig mange skohandlere er vilde med at få en licens på – tyske Gabor er nemlig attraktivt på alle måder, da det taler til de brede segmenter på markedet. Det er fodtøj til damer og børn i alle aldre, hvor fokus og specialekspertise er sat ind på innovation samt masser af komfort.

Udover fodtøj i omfattende kollektioner byder Gabor i dag også på tasker, der er lige så alsidige og moderne som skoene. Derfor er mærket naturligvis også selvskrevet her hos os, da vi ikke vil undlade et tysk mærke med så stor en pondus og fantastisk kvalitet. Det er nemlig enhver kvinde og ethvert barn velundt at forkæle fødderne i lækkert fodtøj.

Gabor – så kan du ånde lettet op!

Det er så dejligt befriende at dykke ned i kollektionerne fra Gabor. Mærket disker nemlig altid op med nye friske designs, der altid passer så perfekt ind i sæsonernes trends og skiften. Det er sommer, sol, sandaler, sølv og blomstermotiver i lyse pastelfarver til de lune årstider samt klassiske og tidløse looks til de mørke efterårs- og vintermåneder.

Designstilen er aldrig for meget hos dette populære mærke; den er velbalanceret, moderne og altid en kombination af individuelle detaljer og stilarter samt komfort og ergonomi. Det betyder masser af feminine sko, hvad enten det er til festlige anledninger eller til hverdagsbrug. Det samme gælder for børneskoene, der passer godt på ungernes fødder.

Et par stilfulde hvide jeans, et par boyfriend-jeans, en plisseret nederdel, en sommerkjole eller noget helt femte. Med Gabor bliver din personlige stil løftet op på et nyt niveau. Match dit look med en af de mange trendy og urbane tasker, hvad enten det er en sommerlig shoppingbag eller en mere formel variant til arbejdsbrug.

Med Gabor bliver alle dine sko- og taskedrømme realiseret. Det er nemlig designs, som du altid kan ty til – og du kan gøre det med sikkerhed. Designstilen er nemlig så pæn og præsentabel, at du kan udstråle alt fra en moden og sporty business-kvinde til en partypige, der elsker natteliv og mode. Det hele foregår lige her på Zalando.

Dette er måske noget for dig