WORKOUT

Det bedste gear til din træning

Shop alle produkter

Udstyr til din træning

De bedste brands til din træning

Træningsshop til herrer

Innovative designs

Lever du et aktivt liv, hvor sport og træning fylder meget? Så ved du også hvor vigtigt, det er at have det helt rigtige outfit på, når du træner. I vores træningsshop til herrer finder du alt, hvad du skal bruge til at skabe det perfekte træningsoutfit. Dit tøj skal passe til din sport, så du kan få det bedste udgangspunkt for at opnå dine sportslige mål og skabe de bedste resultater. Til high intensity sports er det vigtigt, at tøjet sidder stramt og er åndbart, så din krop får de bedste betingelser. Dyrker du sportsgrene, hvor du sveder meget, så er den svedtransporterende effekt endnu vigtigere. Bliver tøjet for vådt under din træning, så kan det give ubehagelige gnidninger, der kan generer din træning. Det er også vigtigt, at du har nok sportstøj at skifte imellem, så du altid har et rent træningsoutfit at komme i tasken. Med det store udvalg i vores træningsshop til herrer, finder du masser af inspiration til dit optimale træningsoutfit.

Up-to-date træningstøj i træningsshoppen

Der kommer hele tiden nyheder inden for træningstøj, der optimerer effektiviteten og hjælper til en endnu bedre performance. Derfor giver vi dig muligheder for at være up-to-date med de seneste trends inden for træningstøj i vores træningsshop til herrer. Innovative materialer, tekniske detaljer, pasform og komfort er alle vigtige ingredienser til det perfekte outfit. Udforsk det store udvalg af tights, shorts, T-shirts og tanktops fra alle de bedste sportsbrands og udvælg det perfekte outfit til din træning. Er du på jagt efter de perfekte sko eller det helt rigtige udstyr, så finder du også det i vores træningsshop til herrer. Find et stort udvalg af blandt andet pulsmålere, sjippetove og push up-grippe til en high performance træning. Få de rigtige items til dit aktive liv i træningsshoppen til herrer.

Vis mindre

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.