Denne kollektion er til enhver fan af Rihanna, men også til alle andre. Tøjkollektionen byder på et stort udvalg af tøj og accessories designet af Rihanna for PUMA. Stilen er super cool og går under navnet Fenty PUMA by Rihanna. Med denne kollektion ønsker Rihanna at tilføre PUMA noget uforudsigeligt og uventet. Og det har en hun fået lov til.

Fenty PUMA by Rihanna - amerikansk attitude

Fenty PUMA by Rihanna er en kollektion med en super rå og amerikansk udstråling, som afspejler hendes egen personlighed godt. I kollektionen finder du et unikt udvalg af meget forskellige beklædningsdele. Det er udansk, men yderst sejt til dig, som ikke er bange for at skille dig ud og ikke følger janteloven. Tøjet kan også bruges som et råt touch til hverdagsbrug, i byen eller i fitnesscenteret. Blandt udvalget findes både oversize modeller og mindre crop toppe, så der er mulighed for at finde et sæt tøj til enhver smag. Du kan skille dig ud med en af de bløde halskæder eller et langt tørklæde med attitude.

Neutrale farver som kan mikses med alt

Kollektionen er dog ikke mere amerikansk end at den passer ind i den skandinaviske modeverden med dens neutral farver. Fenty PUMA består nemlig af farverne sort, hvid og grå som nemt kan mikses med dine egne accessories fx guldsmykker eller dine fedeste sneakers. Med Rihannas tøj og tilbehør til både mænd og kvinder kommer du yderst fashionabel ud af døren på vej i fitnesscenteret eller blot på en stille og rolig søndag. Kollektionen er altså for dig, som sætter pris på konceptet less is more men også for dig, som gerne topper dit look med farver og smykker – det byder Fenty PUMA nemlig op til.