Tilbagebetaling

Tilbagebetaling

I tilfælde af, at du returnerer hele din ordre, så refunderer vi leveringsomkostningerne så refunderer vi leveringsomkostningerne (Express gebyr undtaget).

Vi tilbagefører dine penge, så snart vi har modtaget og kontrolleret din returnering. Der går i gennemsnit 7-10 hverdage (man-fre), fra din returnering er sendt afsted til at den er registreret på vores lager. Du modtager en e-mail med bekræftelse af registreringen og refunderingen af købsbeløbet. Ved betaling med betalingskort går der kun få dage, før du modtager dine penge. Hvis du betaler via bankoverførsel eller regning, kan der dog gå op til 2-5 bankdage, før pengene fremgår af din konto.

Vi har ingen returinformationer for dine seneste 3 ordrer. Hvis du har returneret en ældre ordre, så tjek venligst din kundekonto for opdateringer.

Oversigt: Nedenfor kan du se en oversigt over, hvor mange hverdage det ca. tager, fra beløbet er refunderet til at dine penge fremgår af din konto afhængigt af betalingsform:

Betalingskort: 2-5 hverdage fra vi har modtaget returneringen. Pengene krediteres dit betalingskort. Hvis du har betalt med Mastercard, så vil beløbet fremgå efter din næste saldoopgørelse.

PayPal: 2-5 hverdage fra vi har modtaget returneringen. Hos PayPal bestemmer du selv, om pengene skal blive stående på din PayPal-konto, eller om de skal overføres til din bankkonto.

Regning: op til 2-5 bankdage fra vi har modtaget returneringen. Du betaler kun for de varer, du beholder. Hvis du allerede har betalt hele beløbet og fortryder købet inden for de 100 dages returret, tilbagefører vi pengene for de returnerede varer. Du kan indtaste dine kontooplysninger, når du registrerer din returnering, eller du kan sende dem til vores kundeservice.

Gavekort: Så snart din returnering er blevet registreret. Beløbet betalt med gavekort bliver med det samme overført til din Zalandokonto, og du kan se det under "Mine gavekort og tilgodehavende.

Bankoverførsel: op til 2-5 bankdage fra vi har modtaget returneringen. Du kan indtaste dine kontooplysninger, når du registrerer din returnering, eller du kan sende dem til vores kundeservice.

Express levering: hvis du vælger at returnere en vare refunderes du ikke gebyret fra express leveringen.


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Chat med os

Ring til os

Mandag til fredag mellem 08.00 - 18.00.

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.