faq | Størrelsesguides | Forskel mellem EU- og producentstørrelser

Forskel mellem EU- og producentstørrelser

For visse mærker kan producentens størrelser varierer fra de standardiserede EU-størrelser, som man er vant til i Danmark.

Vi konverterer størrelser for at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse

Hvis producenten anvender en anden størrelsesangivelse, så kan du se producentenstørrelsen på zalando.dk og på vores app. Producentstørrelserne er angivet ved siden af EU-størrelserne på hjemmesiden, når du kigger på varen. Det vil altid være producentstørrelsen, der er angivet på den vare, du får hjem.

Hvis du skulle få en anden størrelse hjem end den, du har bestilt, så prøv den, inden du returnerer. Størrelsen på varen kan være den bestilte, men med producentens størrelsesangivelse på varen.

Bemærk: Zalando angiver som standard EU-størrelser. En EUR-størrelse varierer fra EU ved at angive en størrelse større. Dvs. EU størrelse 38 svarer til en EUR størrelse 40.

 

Hvordan kan jeg se producentstørrelsen?

  1. På varens produktside kan du trykke på "Producentstørrelser", når du har åbnet drop-down menuen, hvor du kan vælge din størrelse.
  2. Når du klikker på ”EU” kan du se den tilsvarende EU-størrelse. Producentstørrelsen er den størrelsesangivelse, der vil stå i varen, som du får leveret.

 


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Ring til os

Vores telefonlinje er i øjeblikket travl, men vi bestræber os på at svare inden for 3 minutter.

Mandag til fredag mellem 08.00 - 20.00.

Chat nu

I tilfælde af at vores chat bot ikke kan hjælpe med din henvendelse, vil du blive henstillet til en kundeservice agent. Denne support vil i nogle chats skulle foregå på engelsk.

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Zalando

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.