faq | Pre-owned | Køb af Pre-owned-varer hos Zalando

Køb af Pre-owned-varer hos Zalando

Hvad er pre-owned-varer?

Pre-owned-varer er produkter, nogen har ejet før. Alle vores pre-owned-varer er kvalitetssikrede og som nye, og de følger idéen bag, som er "second hand, first choice". Takket være vores dobbelte kvalitetstjek sælger vi kun varer, der næsten ikke har nogen brugstegn og er som nye.

Hvem sælger pre-owned-varer?

Alle pre-owned-varer bliver solgt af 'Zalando Zircle', et internt Zalando-brand. Der foregår intet kunde-til-kunde-salg. Men du kan sælge dine pre-owned-varer til Zalando.

Hvorfor er en pre-owned-vare ikke længere tilgængelig?

Hver pre-owned-vare hos Zalando er unik. Det vil sige, at hvis du forelsker dig i en bestemt style, så skal du skynde dig at købe den.

Hvordan ved jeg, om jeg har købt en pre-owned-vare?

Alle pre-owned-produkter er markeret som sådan, altså med 'pre-owned'. På prduktsiden vil du også se "Solgt af Zalando Zircle". Det vil du også se inde på din konto, når du har købt produktet.

Bliver pre-owned-varer tjekket for, om de er ægte?

Ja. Hvert produkt går igennem vores personales trænede hånder og kvalitetskontrolleret af både dem og fotoproduktionsholdet, som har særligt for øje om, der er tale om pre-owned-skatte eller kopivarer. På trods af vores gennemgribende kvalitetskontrol kan vi dog ikke garantere at 100% af vores varer er ægte. Men ligeså snart, vi mistænker et produkt for at være en kopi, fjerner vi den naturligvis. Og hvis du modtager et produkt, du mistænker for at være en kopi, så hjælper vores kundeservice hjertens gerne.

Kan jeg returnere pre-owned-varer?

Vores 100-dages returpolitik gælder også pre-owned-varer købt hos Zalando. Bemærk dog, at varerne skal være i samme tilstand, som du modtog dem i. Det er vigtigt, at de ikke er blevet brugt til andet end at prøve på.


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Ring til os

Vores telefonlinje er i øjeblikket travl, men vi bestræber os på at svare inden for 3 minutter.

Mandag til fredag mellem 08.00 - 20.00.

Chat nu

I tilfælde af at vores chat bot ikke kan hjælpe med din henvendelse, vil du blive henstillet til en kundeservice agent. Denne support vil i nogle chats skulle foregå på engelsk.

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Zalando

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.