faq | Pre-owned | Hvordan kan jeg sælge mit tøj hos Zalando?

Hvordan kan jeg sælge mit tøj hos Zalando?

Sælg dine tidligere garderobefavoritter for kredit. Hvis de er som nye, kan du sælge dem til os i bytte for et Zalando-gavekort. Alternativt kan du donere beløbet til en nonprofit.

Sådan gør du:

1. Gå til 'Sælg varer' på din brugerkonto, der er under kategorien "Produkter, du ejer".

2. Vælg varer tidligere købt hos Zalando, og tilføj op til 20 af dem til din salgspakke. Vi informerer dig med det samme, hvor meget kredit hver vare er værd.

3. Vælg hvordan du vil indløse din kredit, når du har tilføjet alle dine varer til din salgspakke. Du kan indløse det som et Zalando-gavekort, eller Zalando kan donere det til Røde Kors eller WeForest.

4. Indsend din salgspakke til digital vurdering, og i løbet af 1-2 arbejdsdage vil du modtage en liste af godkendte varer. Vi dobbelttjekker, om de lever op til kravene, og den tilbudte pris kan ændre sig på dette tidspunkt. Du kan se den endelig værdi for dine varer i e-mailen.

5. Put forsendelsesmærket på din salgspakke og aflevér din pakke hos PostNord gratis.

Vær sikker på, at alle varerne, du gerne vil sælge, er i én og samme pakke, da forsendelsesmærket kun er gyldig for én.

Vær også sikker på, du kun sender pre-owned-varer, du gerne vil sælge til os, ikke inkluderer varer, du gerne vil returnere. Hvis du sender os varer i din salgspakke, du gerne vil returnere, kan det godt ske, at de vil ende i vores donationsbunke.

Når vi skal afvise varer, kan du vælge at få dem sendt tilbage til dig, eller vi kan donere dem på dine vegne. Hvis pakken ikke kan leveres, når den når frem ti ldig, så vil den blive sendt tilbage til vores lager, hvor den vil blive opbevaret i to uger. Hvis du ikke kontakter os indenfor de to uger, vil varerne blive doneret.

Bemærk også, at hvis varerne, vi modtager fra dig, ikke matcher dem, du har indsendt digitalt, og som blev accepteret af os, vil de varer blive doneret og ikke sendt tilbage.

6. Modtag din kreditbekræftelse, når vi har gennemgået kvaliteten af varerne. Det kan tage op til 14 dage. Du vil modtage en email med din kode eller en bekræftelse på din donation derefter.

Hvad sker der, hvis jeg ændrer mening?

Når du har registreret din salgspakke, så kan du annullere den inden for et kort tidsrum. Hvis det ikke længere er muligt, så kontakt venligst vores kundeservice.

Produkter skal være som nye. Vi accepterer derfor ikke:

Varerne skal være som nye. Vi accepterer ikke følgende:

- Varer med brugstegn, f.eks. pletter, huller eller lugt.

- Intimbeklædning som f.eks. undertøj og svømmetøj.

- Kopivarer og/eller varer uden mærke i.

- Børnetøj.

- Basics, f.eks. enkle, ensfarvede T-shirts.

- Smykker, tørklæder og hatte.

- Varer, der stadig er inden for 100-dages returfrist.

Varer, der er købt som pre-owned på Zalando og lever op til vores kriterier, kan sendes ind til os med henblik på videresalg.


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Ring til os

Vores telefonlinje er i øjeblikket travl, men vi bestræber os på at svare inden for 3 minutter.

Mandag til fredag mellem 08.00 - 20.00.

Chat nu

I tilfælde af at vores chat bot ikke kan hjælpe med din henvendelse, vil du blive henstillet til en kundeservice agent. Denne support vil i nogle chats skulle foregå på engelsk.

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Zalando

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.