faq | Forsendelse og levering | Levering til Pakkeboksen

Levering til Pakkeboksen

Med levering til Pakkeboks kan du hente din pakke fra Zalando, når det passer dig. Når du indtaster din adresse i forbindelse med en bestilling, vil du automatisk få vist de nærmeste pakkebokse. Du finder Pakkebokse 170 steder centralt placeret på gaden og i 300 Coop butikker. Bemærk venligst, at Pakkeboksen hér kun er tilgængelig i butikkens åbningstid.

Når din pakke er klar til at blive afhentet, så modtager du dine personlige pinkoder til pakkeboksen fra PostNord. Du kan se, hvor langt din pakke er på det link til track&trace, der er i forsendelsesbekræftelsen.

Vi anbefaler, at du indtaster dit telefonnummer i forbindelse med din bestilling, da du så vil modtage dine pin-koder per SMS. Det kan du gøre i trin 2, når du har valgt pakkeboks.

I enkelte tilfælde kan en pakkeboks være fyldt eller defekt. Så vil din pakke blive lagt til afhentning på det nærmeste posthus eller postbutik.


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Ring til os

Vores telefonlinje er i øjeblikket travl, men vi bestræber os på at svare inden for 3 minutter.

Mandag til fredag mellem 08.00 - 20.00.

Chat nu

I tilfælde af at vores chat bot ikke kan hjælpe med din henvendelse, vil du blive henstillet til en kundeservice agent. Denne support vil i nogle chats skulle foregå på engelsk.

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Zalando

Modtag nyheder og inspiration fra Zalando

Redigér dine præferencer

Hvad er du mest interesseret i?

Læs mere i vores Databeskyttelse. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst uden omkostninger.