Leveringstid

Vi arbejder så hårdt vi kan på at levere alle pakker til tiden. Du kan se din estimerede leveringsdato i din ordrebekræftelse. Husk at det kan tage op til to dage, før at pakken afsendes fra vores varelager, men at dette ikke påvirker den leveringsdato, du kan se i din ordrebekræftelse. Når du modtager besked om, at pakken er afsendt, kan du følge din ordre via linket i mailen. Desværre kan vores kundeservice ikke fremskynde leveringen eller give dig mere information end den, du finder via linket.

Log ind for at følge din ordre

 

Husk du har 100 dages returfrist hos Zalando.

Vores normale leveringstid fra bestilling til levering er 2-5 hverdage (man-fre). Når din bestilling er behandlet og forlader vores lager, modtager du en e-mail med en forsendelsesbekræftelse.
I den e-mail er der også et link til et trackingnummer, så du kan følge pakken online hos PostNord eller Bring. Du kan tracke din pakke senest 48 timer efter pakken har forladt lageret. Med Express levering går det dog hurtigere. Hvis pakken ikke er nået frem senest 10 dage efter forsendelsesbekræftelsen, anbefaler vi, at du tager direkte kontakt til vores kundeservice.

Del-levering: For at du kan modtage dine varer så hurtigt som muligt, kan det ske, at din ordre deles op i flere forsendelser. Efter du har foretaget din bestilling, får du en ordrebekræftelse per e-mail. Når dine pakker forlader vores lager, får du en separat e-mail med et link til et trackingnummer for hver enkelt pakke. Vores system afgør fra ordre til ordre, om det er muligt at foretage en del-levering. Vi tilbyder denne leveringsmetode for at give dig en endnu bedre service, der både er hurtigere og mere smidig.

Bemærk: Vi sender som udgangspunkt alle ordrer hver for sig. Det er vores mål at sende vores ordrer allerede i løbet af 1-3 hverdage, efter bestillingen er afgivet. Herfra pålægges yderligere 1-2 hverdage, da pakken skal fra vores varelager i Tyskland. Ved meget store ordrer kan leveringstiden ske at være længere.


Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.