Regning

Bemærk: Kontooverførsler er ikke dækket af indsigelsesordningen.
Hos Zalando vil du nogle gange få tilbudt regning som betalingsform. Regningen ligger som følgeseddel i pakken, og  du har 30 dages kredittid fra den dag, din ordre er bestilt. Betalingsfristen er uafhængig af de 100 dages returret.

Har du mistet overblikket over dine regninger?

Log ind for at se dine åbne beløb

 
Under ordreoversigten på din brugerkonto, kan du finde det aktuelle beløb for pågældende ordre.

Hvis du allerede har betalt eller returneret en del af ordren, vil beløbet blive opdateret; i løbet af  5 hverdage efter din indbetaling eller indenfor 14 dage efter returnering af ordren.

Vores bankoplysninger:
Betalingsmodtager: Zalando SE
Registreringsnummer: 2149
Kontonummer: 0744622050
IBAN: DK3820000744622050
BIC/SWIFT: NDEADKKK
Bank: Nordea Bank Danmark A/S

For at vi kan spore overførslen til dig, er det vigtigt, at du i referencefeltet angiver det ordrenummer, der er nævnt i ordrebekræftelsen fra os. Ordrenummeret består af 14 cifre og begynder med ”113…”.

Hvad skal man betale? 
Du betaler kun for de varer, som du beholder. Hvis du f.eks. bestiller to varer og sender en retur, skal du kun overføre beløbet for den vare, du beholder. Sender du alle varer retur, annulleres regningen automatisk, når returneringen er blevet registreret. Har du allerede betalt hele beløbet og fortryder købet, tilbagefører vi hele beløbet til din konto.

Afrundingsreglerne for betaling med kontanter gælder ikke ved betaling via regning. Dvs. du skal ikke foretage nogen afrunding.

Rykkergebyrer
Hvis du ikke har betalt din regning inden for 30 dage, så modtager du 1. rykkerbrev via e-mail og post med et rykkergebyr på 100 kr. Hvis din regning stadig ikke har betalt efter yderligere 10 dage, så modtager du 2. rykkerbrev via e-mail og post med yderligere 100 kr. i rykkergebyr, så totalen bliver 200 kr. i gebyr. Efter yderligere 10 dage bliver din sag givet videre til inkasso.

Hvis du har lavet en indbetaling men ikke modtaget en bekræftelse på e-mail inden for 3-5 hverdag, bedes du tage kontakt til vores kundeservice. Det er en god idé at tage et screenshot af overførslen, hvor beløb, dato og tekst tydeligt fremgår.
 

I følgende tilfælde er det ikke muligt at betale via regning:

  • Hvis leveringsadressen ikke stemmer overens med faktureringsadressen (f.eks. leveringer til postboks).
  • Hvis der er et åbent beløb på en tidligere bestilling.
  • Betalingsmuligheder tilpasses hver enkelt bestilling. Det er desværre ikke muligt manuelt at åbne for regning som betalingsform.
  • Værdien af indkøbskurven overstiger 3300 kr. Denne øvre grænse kan variere.

 

Kredittjek:
Som mange andre onlineshops foretager vi i forbindelse med bestillinger på Zalando.dk en godkendelse af kundens kreditværdighed med hjælp fra uafhængige kreditinstitutioner. Resultatet af denne godkendelse har indflydelse på, hvilke betalingsmuligheder du bliver tilbudt. I forbindelse med godkendelsen kan du blive bedt om at oplyse dit CPR-nummer. Vi forbeholder os retten til ikke at tilbyde betalingsformen ”regning” i forbindelse med visse bestillinger. I sådanne tilfælde henviser vi til vores andre betalingsmuligheder som betalingskort, PayPal eller bankoverførsel. Vores kundeservice har desværre ikke mulighed for at påvirke eller forudse hvilke betalingsmuligheder, der er tilgængelige for dig.

Kontooverførsler er ikke dækket af indsigelsesordningen. Du kan læse mere om indsigelsesordningen her .

 


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.