Oprettelse af brugerkonto

Oprettelse af brugerkonto

Du kan til hver en tid og helt uforpligtende gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af varer på zalando.dk. Så snart du finder en vare, du gerne vil købe, skal du blot oprette en konto. Klik på Log på i øverste højre hjørne på siden og herefter ”Opret dig nu”.

Du kan nu udfylde formularen med de nødvendige oplysninger. Vi anbefaler at dit selvvalgte kodeord består af mindst 6 tegn, og der bruges specialtegn, tal og store og små bogstaver. Husk dit kodeord og din e-mail-adresse, da du bruger de oplysninger til at logge ind på din konto i fremtiden.

Vi overholder de gældende databeskyttelsesregler og giver derfor ikke dine oplysninger videre til tredjepart.

Ønsker du at modtage yderligere information om trends, kampagner og rabatkoder, krydser du af nederst på siden. Vær opmærksom på, at du kun kan modtage nyhedsbrevene, hvis du trykker på aktiveringslinket i den efterfølgende bekræftelsesmail.

Herefter trykker du på "Registrér dig", og du sendes automatisk videre til din brugerkonto, hvor du til enhver tid kan kontrollere, ændre eller supplere dine oplysninger.

For at deaktivere din brugerkonto på Zalando kontakter du kundeservice, der vil hjælpe dig med at få det gjort. Du bedes oplyse os om, hvorfor du ønsker at deaktivere den, så vi kan gøre siden endnu bedre.


Kan du ikke finde svaret du leder efter?
Kontakt os direkte
Chat med os

Vi er her til at assistere dig via chat.

Ring til os

Vores specialister er klar til at hjælpe dig. Ventetiden kan tage op til 5 minutter.

Mandag til fredag mellem 08.00 - 18.00.

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.