En bluse i lækre premium-materialer kan gøre rigtigt meget ved et look. Det er newyorkermærket Equipment et blændende eksempel på, for her lanceres udtryksfulde skjortebluser, der klæder dig på med attitude i kraftfulde farver og nuancer, som understreger mod, vildskab, eksklusivitet og individualitet. Det er urban stil med stort ’U’ direkte fra det store æble!

Maskulinitet og femininitet clasher sammen hos Equipment

Ved hjælp af luksuriøse tekstiler, stringente snit samt et miks af formelle linjer og casualness banker Equipment dørene ind på direktionsgangene. Det sker takket være brugen af androgyne looks, hvor skarpe skjortesnit suppleres op med fine blomsterprints, silkebløde overflader og ranke silhuetter. Dermed er der lagt op til masser af styling-muligheder, hvad enten man bærer en skjortebluse med en højtaljet nederdel eller stopper skjorten ned i et par jeans. Det er også et hit at lade blusen hænge løst uden over et par flagrende stofbukser for et skønt boheme-outfit.

Ny energi i garderoben med lette og eksklusive overdele

Er du klar til at gøre en stilsikker entré i hverdagen, fritiden eller til fest? Hvis ikke, så bliver du det i hvert fald med kollektionerne fra Equipment, der i et miks af minimalistiske undertoner forener kreative illustrationer med tidløs og ubekymret mode. Skjortebluser, strik, kjoler og toppe – mærket leverer alt, hvad en moderne kvinde har brug for, når livets mange facetter skal nydes i en overdel, der kan piftes op og ned – alt efter anledning og humør. Beklædningsgenstandenes skarpe kraver og uniformlignende skuldersyninger kombineret med luftighed og eksklusivitet gør dette internationale mærke til en favorit i klædeskabet.