Damer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Elka

Størrelse
Mærke
Pris
1 varer
Sorter efter:
Side 1 af 1

Elka tilbyder dig lækre jakker til lidt af hvert. Jakkerne er modstandsdygtige overfor vind og regn. Brandet er startet med at designe regnjakker i 1958 og er derfor det oplagte valg når du skal vælge regnjakke. Brandet tilbyder generelt items, som står stærkt imod naturens udskejelser. Mærket er også en god løsning til arbejdstøj da det er indbegrebet af kvalitet og funktionsevne.

Simpel, men unik med Elka

Elka er meget simple i deres designs når det kommer til brugen af detaljer, men de formår alligevel at tilføre deres modeitems en vis unikhed. Denne unikhed gør at alle deres jakker er forskellige fra hinanden, trods deres enkle og strømlinede design. Jakkerne passer til den store personlighed som sætter pris på høj kvalitet og anvendelighed. Den sorte model, som er en sikker vinder, kan nemt sammensættes med et par jeans eller stofbukser og sammen med robuste, beige vinterstøvler og en god vinterhue. På den måde integrerer du noget af dig selv ind i looket. Er du mere til jakker med farver på, så finder du også spændende varianter i brandets sortiment.

Den perfekte overgangsjakke

Hvis den ikke er varm nok til årets koldeste måneder kan du supplere med en lækker strik under jakken. Hvis det ikke er nok kan du tilføje et halstørklæde eller handsker. Brandet har nemlig de oplagte overgangsjakker, fordi de ikke er ligeså tykke som en almindelig vinterjakke, men man kan have en tyk trøje under til at justere på varmen og kulden. En grå striktrøje passer til den klassiske sorte, mens du også kan supplere med en vild farve for at friske dit look op. Brandet er en sikker vinder, som hurtigt vil skabe misundende blikke fra dine venner og kollegaer. Tag et kig i det spændende sortiment fra Elka når du skal finde den perfekte overgangsjakke.

Inspiration