Damer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Eleven Paris

Mærke
Pris
1 varer
Sorter efter:

Her får du parisisk mode med med masser af kant. Ikke på haute couture-facon, men med masser af urbane styles. Man skal grave lidt dybere for at komme ned til dette undergrunds-inspirerede mærke, der både indeholder humor og seriøsitet. Det er modetøj skabt med et blink i øjet, så du kan pryde dit look med ungdommelighed og masser af energi.

Kreativitet og ubekymrethed er en fast del af signaturen hos dette franske mærke. Her sænker man highfashion ned på jordniveau, hvor alle kan være med præcis i deres egen stil. Designernes energiske tilgang til processerne er også mundet ud i en linje med børnetøj, hvor kendte tegnefilmsfigurer og masser af tju-bang-farver og mønstre pryder.

Eleven Paris – fun street-mode med kant

Tidens metropole looks kommer tydeligt til udtryk i kollektionerne fra Eleven Paris. Her er det in med huller på bukserne, rå læderjakker, T-shirts med fede prints samt alle mulige items i samme kategorier. Det er mode til tussede fyre og funky piger, der elsker personlige styles.

Det er så dejligt befriende at dykke ned i kollektionerne fra Eleven Paris, hvor tingene ikke er så højtidelige. Det er ikke formelt skrabede looks, men designs med en snert af punk-attitude, hvor tingene gerne må stritte lidt ud fra det gængse. Det betyder masser af kant og individualitet, som du kan nyde godt af i modebilledet.

Slip din stil fri og indtag byens tilbud i et look fra dette pariser-mærke. Det er items, der passer perfekt til byens kreative scener, hvor musik, mode og kunst er en del af hverdagen. Udover alle de casual looks finder du også jakkesæt, frakker og kjoler, der altsammen er designet med samme skarphed og råhed for øje.

En bomberjakke, en lang maxi-coat, en kort T-shirt med print og kig til maven, en lækker poloshirt med knapper helt op til halsen samt masser af andre lækkerier. Hos Eleven Paris rammer de præcis de elementer, der er så meget oppe i tiden. Det er de helt rette farver og prints, de rette former og silhuetter samt den rette attitude.

Hold øje med