Trend Report

Iskold

Kom godt ind i det nye år med denne sæsons mest funky farve: frostgul – godkendt af Kanye
MSGM A/W 2017 © Victor VIRGILE/Gamma-Rapho/Getty Images | Christopher Raeburn efterår/vinter 2017 © Catwalking/Getty Images
MSGM A/W 2017 © Victor VIRGILE/Gamma-Rapho/Getty Images | Christopher Raeburn efterår/vinter 2017 © Catwalking/Getty Images 

Først vidste vi ikke rigtig, hvad vi skulle kalde farven – "volt" efter Nikes lange flirt med farven i slutningen af 00'erne? Eller "frostgul" efter Kanye Wests investering i et par Yeezy Boost 350 V2 i slutningen af 2017? Hvis vi ser bort fra diverse tilknytninger til Nike, har vi besluttet os for betydning nummer 2 – for den betegnes nu som sæsonens officielle farve.

Det er muligt, at de har givet farven et navn, men den var blevet allestedsnærværende, selv før den utroligt populære sneaker blev lanceret. Omtrent samme tid sidste år gav Milano-brandet MSGM os en forsmag på, hvad der skulle komme, idet deres efterår/vinter-catwalk for 2017 indeholdt to frostgule looks. Det ene var en hoodie, og det andet var et træningssæt med matchende vest for dem, der satsede stort på trenden.

Men vi vil anbefale, at du bruger denne trend i små doser. Selv for Kanye West kan det se ud, som om man er på vej ud for at male gule streger på asfalten, hvis man ikke passer på. Christopher Raeburns brug af farven i efterår/vinter-kollektionen for 2017 er et godt eksempel. I et af hans looks pangede både tørklæde og cardigan frostgule felter ved siden af grå, mens sneakerne havde frostgule snørebånd.

Matthew Sperzel/Getty Images
Matthew Sperzel/Getty Images 
Matthew Sperzel/Getty Imagestion
Matthew Sperzel/Getty Imagestion 

Tricket med denne farve er at undgå at sætte den sammen med for mange forskellige farver. Se bare disse to mænd, der blev spottet ved sidste års New York Fashion Week, og sæt enten frostgule træningsbukser eller en jakke sammen med afdæmpede farver som sort, hvid eller grå. Hold det rent, enkelt og cool.

Shop stilen