Season Essentials

Nordlys

Sådan matcher du dine performance-sneakers med nordlyset.

Det er kun få naturfænomener, der har nordlysets mystik og romantiske effekt. På de øvre breddegrader fejrer vi, at solpartikler kolliderer med atmosfæriske gasser med fem performance-sneakers, som er inspireret af dette farvespektrum.

Det er nemt at glemme, at Kanye oprindeligt samarbejdede med Nike, når man ser på den succes, han har hos adidas. Når vi ser på den selvlysende gule ydersål på Nike Air Max Sequent 2, kan vi ikke undgå at blive mindet om den første Nike Air Yeezy. Denne kolde gule nuance bliver allerede hypet som sæsonens trend farve. Air Max Sequent har åndbart mesh og en støddæmpende Air Unit, der gør denne model perfekt til både asfalt og terræn.

Er du kun tilfreds, hvis du kan blære dig med den nyeste model? GEL-Kenun er det nyeste indslag i ASICS’ hastigt voksende samling af performance-sneakers. Selvom det støddæmpende system blev introduceret i 1986, fortsætter Gel med at blive anvendt som et pålideligt, stødabsorberende og nu fast egenskab hos alle mærkets performance-sneakers. Støddæmpende Gel i forfoden og hælen på ASICS GEL-Kenun sørger for en skyblød komfort. Solyte-mellemsålen, avanceret mesh og en letvægts konstruktion, skaber en skarp silhuet til dig der søger en neutral løbesko.

Lad dig ikke narre af det minimalistiske udseende af adidas PureBOOST DPR – det er bestemt den mest aggressive af de fem sneakers. Den støddæmpende BOOST-mellemsål – som længe er blevet rost for at give nyt liv til det tre-stribede mærke – kombineres med en strikket overdel og en ydersål af Stretch Web. Slidstærk, justerbar og klar til brug.

Den syvende udgave af New Balance 860 byder på nogle af mærkets nyeste teknologier: Trufuse, Acteva og Abzorb garanterer støddæmpning, stabilitet og støtte. Konstruktionen uden syninger reducerer risikoen for vabler og irritation, da overdelen føles blød og åndbar.

For de af os, der flirter med dadcore-stilen, er Mizun Prophency 6 den ultimative investering. . Den meget tekniske løbemodel har en iøjnefaldende Wave-mellemsål og kan fås ii en mange forskellige, dristige farvesammensætninger, som passer perfekt til forstadsfaren, der slår græs i joggingtøj. De røde er også pure fire.