Season Essentials

Løb igennem

Et udvalg af de bedste træningssko, så du kan få januarsundheden i omdrejninger.

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig et fitnesscenter, så gør du det inden for få dage. Hvorfor? Fordi det er, hvad du forventes at gøre i januar måned. Fordi januar er domineret af en overvældende skyldfølelse og et invaliderende selvhad. »Nyt år, nyt mig« vil du opleve dig selv sige til spejlet på badeværelset. Alt dette er selvfølgelig sagt med et glimt i øjet. For at sikre, at din motivation ikke svækkes, før måneden er omme, har vi samlet et udvalg af de allerbedste sneakers på markedet, så du kan gå under radaren og ikke ligner en nybegynder.

adidas Alphabounce

Den første opgave bliver at befri din krop for alle giftstofferne. Det er tid til at løbe igennem. Det superhotte adidas Alphabounce er en alsidig sportssko med en strømlinet, soklignende konstruktion. Mesh-materialet tilpasser sig til fodens naturlige form, og sålens BOUNCE-teknologi er en af adidas’s mest succesfulde innovationer i de senere år, som giver responsiv og fleksibel støddæmpning på den svære første løbetur.

Under Armour Architec 3DI

Under Armours Architec 3DI en videreudvikling af den først 3D-printede træningssko fra det fremadstormende amerikanske mærke. Den futuristiske trænningsskos hælstruktur og rem foran giver sikker lukning og stabilitet. Tilføjelsen af gummipuder garanterer holdbarhed og greb, når du har mest brug for det.

Reebok boksestøvle

Få stressen ud af kroppen, og lad boksebolden smage dit hook. Den sorte og røde kontrasterende boksestøvle fra Reebok bør give dig den rette støtte - de virker i hvert fald for Floyd “Money” Mayweather. Silhuetten med højt skaft og ankelrem samt en overdel med syntetisk belægning giver fantastisk holdbarhed Mesh-materialet er åndbart og holder dine fødder tørre, så du kan fokusere på det væsentlige.

MSGM sandaler

Det er midt på ugen og tid til lidt genopladning i saunaen. Disse flotte sandaler fra MSGM er den perfekte tilføjelse til din træningstaske. Du har brug for at genoplade noget positiv energi til ugens sidste arbejdsdag.

Nike VaporMax

Bliv klar til at give dig fuldt ud før weekenden i en af Travis Scotts favoritsko: NIKE Air VaporMax. Et nydesignet pudesystem giver VaporMax en let, polstret fornemmelse. Overdelen af Flyknit-materiale giver en tæt, perfekt pasform. Afhængig af dine personlige mål kan du bruge disse sko til træning, løb eller endda dans. Med denne klassiske hvide og grå farvekombination vil du vække opmærksomhed blandt OG-sneakerfans i træningscenteret, da denne farvekombination blev introduceret for mere en 20 år siden på Nike Air Max 95 “neon”. Én uge er gået, så er der kun... 51 tilbage.