Season Essentials

Visk tavlen ren

Vi kan altid bruge et ekstra par klassiske, hvide sneakers. Eller fem ...

Alle sneakers-nørder ved, at man aldrig kan have for mange klassiske, hvide sneakers at vælge imellem. Nytåret venter rundt om hjørnet – så hvorfor ikke viske tavlen ren og træde ind i 2018 med et par kridhvide sko? Her får du fem gode grunde til, hvorfor du bør investere i et par sneakers i den mest populære farve, som på én gang er en amerikansk klassiker og et udtryk for skandinavisk minimalisme.

Nike Air Force 1 Mid ‘07

Nike Air Force 1 blev lanceret i 1982 og har siden da være Nikes bedst sælgende profil. Den helt hvide udgave er nok den mest ikoniske. Denne klassiske sneaker har mange succesfulde partnerskaber og mange hypede lanceringer som 'limited edition' bag sig – og er den ultimative kombination af form og funktion. Det enkle og alligevel polerede design gør skoene til en fast bestanddel på den røde løber og til basketballkampe. Med den seneste lancering opdaterer Nike AF1'eren med et nyt metalmærke og justerbar ankelrem.

Puma Basket Classic OSR

Puma har altid leget med læderteksturer i deres klassiske tennissko. Sidste sommer lancerede de deres hvide Puma Basket Classic CITI med en formstribe i imiteret strudseskind. Nu har det tyske brand tænkt sig at sætte alt ind på dette nye materiale og designer hele overdelen i imiteret strudseskind og lader den stå helt i hvid for at fremhæver prikkerne.

Asics Tiger Gel-Lyte

Det kan godt være, at Nike har NBA, og at Adidas har tennisbanerne – men når det kommer til løb, ved vi godt, hvem der dominerer på maratondistancerne. Det gør Asics. Brandet er kendt for design, der flytter grænser. I den seneste udgave af Asics Tiger Gel-Lyte lægger det japanske firma vægt på det æstetiske. Denne model har en klassisk profil inspireret af de klassiske løbere fra 1990'erne, og den er udstyret med et reflekterende logo foran og et typisk sålmønster i den skarpe monokrome farve.

Filippa K M Morgan High

Filippa K har muligvis ikke lavet sneakers så længe som Nike, Adidas eller Asics, men det svenske firma bliver ved med at imponere med deres minimalistiske, skandinaviske stil, bæredygtighed og kvaliteten i deres sneaker-design. Et godt eksempel: dette års Filippa K M Morgan High. Disse elegante sko er lavet af blødt nappaskind fra Portugal, er udstyret med en formet toplinje, gummisål og en Chuck Taylor-agtig profil, der virkelig skaber opmærksomhed.

Adidas Originals NMD R1 PK

Det kan godt være, at denne her Adidas Originals-model er et hit hos hypebeasts, men der er nu også noget ved dens skarpe, hvide farve og cool detalje med japanske skrifttegn (der står forresten "the brand with the three stripes"). Med deres karakteristiske sål med boost-teknologi, der sender energien tilbage for hvert skridt, og deres omhyggeligt udtænkte primeknit-teknologi, der giver en helt præcis pasform, ved du, at Adidas bliver ved at præstere på den lange bane.