Season Essentials

Fire friske farvekombinationer

Et udvalg af vores ikoniske yndlingssneakers i de fedeste sæsonfarver.

Man kunne godt tro, at den nye farvekombination på Nikes ikoniske AF1 er inspireret af de tre farver, som kendetegner LA Lakers. Det troede vi nemlig. Det er dog giganterne fra Catalonien og ikke basketballholdet fra Los Angeles, der har inspireret denne farvestrålende model. Den dybe Royal Blue, University Gold og stænket af Varsity Red på den lille Swoosh samt snørebåndsdupperne er de berømte farver, vi forbinder med FC Barcelona. Designet på skoen, der traditionelt er af læder, er blevet kombineret med forvasket læder på den ikoniske Swoosh og tåkappe, der danner kontrast til den vandafvisende nylon på hælen. Den er helt sikkert et must-have for sneakerfans, der er vilde med fodbold.

adidas bliver ved med at producere de allerbedste og mest ikoniske modeller på markedet. De udnytter til fulde deres uforlignelige arkiv, hvor deres kreative team i øjeblikket henter inspiration fra 1980'ernes løbesko. Ud af dette er Haven-skoen kommet, og den minimalistiske model har igen fokus på sneakerens form og pasform. Vi kan godt lide, at sneakeren minder os om adidas Mercury, som vores ældre fætre og kusiner plejede at gå i, mens designteknikken er mere moderne. Den blev lanceret eksklusivt på Zalandos Bread & Butter 2017-festival, og du skal sørge for at få fat i et par snart, da efterspørgslen er STOR.

Enhver skosamling bør indeholde en sko med en sort (eller nærmere mørkeblå) og hvid farvekombination. Vælg Vans. Du kan gå "Old Skool" med et par af disse meget roste klassikere. Alle fra Pharrell Williams og Wiz Khalifa til Big Sean tager gang på gang denne ikoniske model på som en del af deres garderobe. Den er praktisk og er perfekt til at gøre et jakkesæt lidt mere uformelt eller til at gøre streetwear-stilen lidt mere elegant.

&copy Zalando
© Zalando  Sneakers fra Reebok

Den nyeste Reebok Club C leger med den originale "Knicks"-farvekombination. Kontrasten, som primærfarven blå og den orange pangfarve skaber, tilfører positiv energi til den hvide ydersål på denne rene tennismodel. Det er den perfekte sneaker til dem, der gerne vil accentuere deres outfit med noget farvestrålende, der bryder det helhvide look.