Editor's Pick

Friske dun

En sølvfarvet dunjakke på futuristisk gadeplan

Dunjakken er stadig den foretrukne påklædning, når temperaturerne begynder at falde i byen. Jakken blev opfundet af Eddie Bauer, et navn, der nu er synonymt med udviklingen af overtøj. Bauer fandt ud af, at det russiske militær havde eksperimenteret med dun, dog med varierende grader af succes, og han var ivrig efter at prøve det selv. Han løb ind i de samme problemer - fjerene samlede sig i bunden af jakken - og han introducerede et quilting-system for at holde isoleringen intakt i hele elementet. I 1936 begyndte Bauer at sælge sin nye opfindelse.

"Jeg har det, som om denne periode indenfor mode er, hvad vi engang så i science fiction-film og kaldte "fremtiden". Jeg kan godt lide at arbejde med disse nyfortolkede silhuetter for at skabe en fornemmelse som i Det femte element." Bernard Burton-Koomson, Influencer Marketing

I dag er dunjakken i høj grad et gennemgående indslag for begge køn om vinteren. Vores kollega Bernie finder storby-stilen frem med et outfit, der er udviklet til gaden. Bernie har givet Cheap Monday-jakkens metalliske finish et pift med en smart brug af sort og hvid. Bernies tilføjelse af dristigt tilbehør tilfører looket en autenticitet, mens de hvide sokker og et par friske Nike Air Max 97 fyrer op under den moderigtige stil.