Editor's Pick

Print til perfektion

Sjove print er et af efterårets toneangivnede tendenser. Lad dig inspirere af vores kollega Viktor, der scorer højt med sjove mønstre.

Dette efterår bør du prøve noget nyt, og glemme alt om dine ordinære elementer til hverdagsuniformen. Eksperimenter i stedet med sjove print, og lad dig inspirere af vores kollega, trainee Viktor Nikolai Lindell. Denne dristige sweater fra Carhartt WIP tilføjer nemlig noget sjovt og friskt til hans outfit.

"Jeg kan godt lide netop denne trøje, fordi den er overraskende mærkelig: Det er bare en stor flok andehoveder i et stort C." – Viktor, trainee

Vi synes også ret godt om måden Viktor har stylet den sorte sweater med dæmpede farver, hvilket fremhæver det iøjnefaldende element. Ved at kombinere sweateren med klassiske chinos, smarte sneakers og en vinrød bomberjakke er streetwear-looket næsten hjemme. Looket bliver komplet med en vinrød hue og et ekstra lag med en grå hættetrøje med lynlås. Viktor har virkelig sammensat et outfit, som er moderne og legesygt, og dermed perfekt til overgangstiden. Og så sikrer det godt humør både på kontoret og på gaden.