Editor's Pick

Fløjl på en ny måde

Moderne snit og tailoring relancerer fløjl som fast inventar i herregarderoben

Fløjl har længe været forbeholdt landmænd og historielærere, hvor funktion er blevet prioriteret over form i en stræben efter komfort. Flere bemærkelsesværdige designerkollektioner genfortolker nu det solide stof, og dette efterår er tiden, hvor fløjl bliver opfundet på ny. Nu opfattes det som klædeligt, moderne og relevant. De nye slankere snit og skarpere tailoring har givet fløjlsbukserne en formel æstetik, og den nye fortolkning med fem lommer har virkelig taget elementet ned på gadeplan.

“Jeg kan godt lide den britiske elegance ved fløjl. Men jeg kan også godt lide at fjerne noget af det støvede, formelle præg ved at tilføje afslappede, moderne elementer.” Steven, Online Marketing Manager

Vores kollega Steven har skabt en moderne, smart og afslappet hverdagsuniform. Et par fløjlsbukser med et højt »wale«-tal (dvs. antallet af riller pr. tomme) i et klassisk snit er kombineret med en navyblå skjorte med button-down flip. Den kridhvide T-shirt og Tipp-Ex-hvide Dr. Martens giver et yderligere moderne præg. Ret cool, Steven. Han er virkelig »corde du roi« (Fransk for: rebets konge).