Editor's Pick

Farven hvid

Vores kollega Felix klæder sig helt i hvidt og skaber et alt for elegant look på gadeplan

Nuancer af samme farve bliver mere og mere populært inden for herremoden, og Felix Gärtner, vores social media-guru, viser her, hvordan hvidt-i-hvidt kan virke næsten dekadent. Hans monokrome tøj virker glamourøst, og det skyldes ganske enkelt, at det er svært at holde hvidt tøj pletfrit. Det er et look, som Skepta – kongen af street-hiphop – først indførte i Nordlondons rå gader, hvorefter det blev højeste street-mode.

"Jeg kan godt lide lag-på-lag i mit tøj. Selv om jeg klæder mig monokromt på fra top til tå, føler jeg, at det giver personlighed og fortæller en historie om et sæt tøj." Felix Gärtner, social media manager

Med sit altomfattende look har Felix inkluderet mange af denne sæsons vigtigste trends. Felix styrer med sin offwhite-sweatshirt fra Lacoste og med det lidt længere rygstykke på T-shirten fra Ralph Lauren inden under – på den måde viser han essensen af moderne lag-på-lag. Opsmøgede, hvide jeans og et par helt friske Reebok fuldender hans modige påklædning, som er hvidere end hvid.