The Hot List

Træd et skridt tilbage

Tag en tur tilbage i tiden gennem de sidste seks årtiers stil og musik med vores udvalg af de hotteste sko i denne sæson
&copy Zalando
© Zalando  Business sko fra Melvin & Hamilton
1

Rave on!

Tre ting definerede 1950’erne: Buddy Hollys karakteristiske hikkende sang (som man nemt kan høre på hans ikke engang to minutter lange sang “Rave On“), Elvis Presleys rockabilly-frisure og broguesko. Men af de tre var der kun én der overlevede halvtredserne - wingtip-skosnudernes evige swag. Hvordan holder man stilen frisk i det tredje årtusinde? Fyr den af i dette par fra Melvin & Hamilton med et par farvede chinos, som en vaskeægte millenial.

&copy Zalando
© Zalando  Støvletter fra KIOMI
2

Day Tripper

Chelsea-støvlen har eksisteret siden Victoriatiden, men det var først i 1960’erne at skoen fik sin Hall of Fame-status. Ifølge myten skulle John Lennon og Paul McCartney have elsket stilen så meget at de hyrede et fodtøjsfirma fra London til at lave fire håndlavede par specielt til at matche The Beatles’ nye jakkesæts-look i ’61. Tag et trip på nogle nostalgiske mod-vibrationer iført disse støvler fra Kiomi med et par matchende slimfit-bukser.

&copy Zalando
© Zalando  Business sko fra Melvin & Hamilton
3

Funkytown

Discoens sidste dage er både kommet og gået, sammen med Studio 54s dekadente glansperiode, men du kan holde 1970’ernes New Yorker-ånd i live med disse lædersko fra Melvin & Hamilton. Føler du dig ikke groovy nok? Fyr op for funken og hav skoene på sammen med en sprød hvid button-down skjorte og blå jeans.

&copy Zalando
© Zalando  Sneakers high fra Nike Sportswear
4

Bust A Move

Vores råd til dig, der vil se hypercool og hypet ud denne efterårssæson? Find inspirationen i nogle af hiphoppens allerfedeste pladecovers, såsom Beastie Boys’ Solid Gold Hits, Grandmaster Flash’ The Source og MC Lytes Lyte As A Rock og bust a move i klassiske high-top Nike Dunks. Følg den velkendte og afprøvede kurs og rock den med en lidt for stor T-shirt og joggingbukser. Ghettoblasteren er valgfri.

&copy Zalando
© Zalando  Snørestøvletter fra Dr. Martens
5

Teen Spirit

Kurt Cobain var i høj grad billedet på grunge: talentfuld, lidende og gav ikke en hujende fis for mode. Vil du også lave et lignende statement mod systemet? Træd ud i det ultimative arbejder-fodtøj, Dr. Martens-støvler. Hav dem på sammen med en skovmandsskjorte. Drys lidt teenage-angst ud over. Gentag.

&copy Zalando
© Zalando  Vinterstøvler fra Timberland
6

Dirty Pop

Poppen var suveræn i de tidlige 2000’ere, hitlisterne var fyldt med hits fra N’SYNC, Backstreet Boys og Britney Spears. Og, hvis der var én sko der afspejlede popmusikkens kommercielle succes, må det have været de originale gule Timberland-støvler. Deres varige tiltrækning går på tværs af genrer - du kan have dem på med dobbelt-denim om dagen og en habit om aftenen.