Sko, tøj og accessories fra Dyrberg/Kern

Filter (1)

1 varer

Danske Dyrberg/Kern byder på overdådige og uundværlige smykker. Når først man har fået øje på en af deres darlings, er det svært at få øjnene væk igen. D/K er ganske enkelt dansk design, når det er bedst. Det skandinaviske præg og kvalitetsbevidstheden positionerer brandet, som et af de mest populære mærker på smykkemarkedet og i smykkeelskernes hjerter.

Smykker med skønhed og sensualitet

Vision, passion og vedholdenhed. Disse tre ord er nøgleordene for at skabe et varemærke, som verden over er synonym med skønhed og sensualitet. Mission står klokkeklart: D/K vil tilbyde moderne og selvsikre kvinder, der ønsker at udtrykke personlig stil og skønhed overdådige smykker. Det er Gitte Dyrberg og Henning Kern der tilsammen udgør brandets navn. Disse to kreative ildsjæle fandt sammen en del år tilbage og grundlagde sammen virksomheden i 1985. Det er deres forskellige og karakteristiske tilgang til design, der har skabt brandets DNA. Målet er altid at friste og fascinere deres kunder med overdådige designs, som ikke fås andre steder.

Håndlavede smykker fra Dyrberg/Kern

Ud fra en fascination af kunst, arkitektur, design, natur, film, musik, grafik og indretning udformer brandets designere ikoniske klassikere med sensuelt og innovativt udtryk. Smykkernes materialer stammer fra mange steder i verden afhængigt af sæsonen. Heriblandt lande som Kina, Afrika og Italien. Brug dine smykker til enhver anledning. Lad dem toppe din smukke aftenkjole eller lad dem funkle og glitre i sommersolens varmestråler og blå vand. Smykker er et uundværligt accessory i enhver kvindes garderobe. Gør de overdådige smykker til en integreret del af din samling af accessories, så er du altid er klar til enhver anledning med Dyrberg/Kern. Tag et kig i det fine udvalg lige her på Zalando.dk.

Inspiration